Apraksts

Apraksts:

Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē atbilstoši starptautiskā 1973.gada 26.oktobra līguma par līķu transportēšanas, Eiropas standarta EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”, tajā skaitā 1937.gada 10.februāra Berlinas vienošanās par līķu pārvadāšanu nosacījumiem un citu pasaules valsts likumu un standartu prasībām. Pārvadājam pa sauszemi ar "Katafalku"", kas ir vienīgi paredzēts cilvēku mirstīgo atlieku pārvadāšanai un kam ir īpašs šim nolūkam paredzēts aprīkojums atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes direktīvas 2007/46/EK un Eiropas Komisijas regulas Nr. 678/2011 prasībām.

Pakalpojumi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili

Teritorija: 

Latvija, Igaunija, Lietuva, Skandināvijas valsts - ES, NVS un pasaule kopumā.

Atslēgvārdi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana, necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili, Agreement on the Transfer of Corpses, Līgums par līķu transportēšanu, Tiesu medicīnas eksperts, patologs, morgs, ārstniecības iestāde, veselības inspekcijas, vainagi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, balzamēšana, ķermeņa balzamēšana, formalīns, formaldehīds, sanitārs, sanitāra pakalpojumi, apbedīšanas aģenta pakalpojumi, mirušā pārvadāšana ar lidmašīnu, mirušā pārvadāšana ar transportlīdzekli, mirušā pārvadāšana ar dzelzceļu, kremācija, kremācijas pakalpojumi, urna, urnas pārvadāšana, urnas nosūtīšana, pīšļu piegādāšana, pīšļu nosūtīšana, atvadu zāle, apbedīšanas nams, kulta ēka, kulta ēkas pakalpojumi, kapliča, kapsētas, kapsētas pakalpojumi, morga pakalpojumu, zārks, zārka pakalpojumi, iezārkošanas, apglabāšana, apglabāšanas ceremonijā, baznīca, mācītājs, cilvēku ar ierobežotu kustību transportēšana, invalīdu transportēšana, invalīdu pārvadāšana, specializētā transporta pakalpojumi, starpvalstu repatriācijas pakalpojumi, repatriācija, nogādāšana dzimtenē.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10052
Meklēšnas rezultātos parādīts : 101890
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma