NAD.LV Apbedīšanas birojs un dienests Rīgā

Apraksts

Piedāvājam:

  • Bēru organizēšanu
  • Kremācijas organizēšanu
  • Morga pakalpojumu nodrošināšanu
  • Repatriācijas nodrošināšanu
  • Rituālu piederumu tirgošanu
  • Sociālā atbalsta un sociālo pakalpojumu sniegšanu
  • Kapu labiekārtošana un pieminekļu izgatavošanu
  • Apbedīšanas informatīvās sistēmas izveidošana un piekļūšanas nodrošināšanu

Pakalpojumi:
Apbedīšanas pakalpojumi, Apbedīšanas pakalpojumu uzziņu dienests, Apbedīšanas biroji, Apbedīšanas dienesti, Kremācijas pakalpojumi, Repatriācijas pakalpojumi, mirušā starptautiskā transportēšana.

Teritorija:
Rīga, Ventspils, Liepāja, Jēkabpils, Daugavpils, Jelgava, Rēzekne, Valmiera, Kuldīga, Talsi, Tukums, Gulbene, Valdemārpils, Ogre, Ādaži, Sigulda, Jūrmala, Madona, Iecava, Latvija.

Atslēgvārdi:
Kremēšanas pakalpojumu starpniecība, Starptautiskā transportēšana, Speciālā transporta pakalpojumi, Sēru ziedi, Sēru pušķi, Repatriācijas pakalpojumi, Repatriācija nelaiķim, Repatriācija, Ozolkoka zārki, Ozolkoka krusti, Mirstīgo atlieku pārvešana no Latvijas uz citām valstīm, Urnas, Urnas apbedīšanai, Urnas kremācijai, Krematorija pakalpojumu starpniecība, Kapu sveces Rīgā, Morgs, Morga pakalpojumi, Mirušā uzglabāšana, Mirušo saglabāšana, Aukstumkameras aizgājēja saglabāšanai, Aizgājēja uzglabāšana, Mirušā sagatavošanas pasākumi, Zārki un sarkofāgi Rīgā, Koka krusti Rīgā, Meklēt pa Rīgās rajoniem, Meklēt Rīgā, Sēru ceremonijas organizēšana, Kā pārvest nelaiķi no ārzemēm, Bēru transporta pakalpojumi, Zārki, Nelaiķa transportēšana no citām ārzemēm uz Latviju, Nelaiķa transportēšana no ārzemēm, Nelaiķa transportēšana, Ekskluzīvas urnas, Dokumentu kārtošana bēru gadījumā, Cik izmaksā kremēšana, Bēru ziedu pušķi, Bēru transporta pakalpojumi, Bēru pušķi, Bēru mūzika, Bēru izvadītāju pakalpojumi, Apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, Apbedīšanas pakalpojumi, Grieztie ziedi, Koka krusti, Koka zārki, Muzikālais pavadījums bērēs, Mirušā transportēšana, Mirušā kremēšana, Kvalitatīvi zārki, Kremācija, Kremēšanas pakalpojumi Rīgā, Krematoriju pakalpojumi, Krematorijas Latvijā, Kremācija, Koka zārku cenas, Apbedīšanas aģentūras Rīgā.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3685
Meklēšnas rezultātos parādīts : 139485
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma