Apraksts

SIA “Audits un grāmatvedība AT” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums, kurš dibināts 2013.gadā. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finansu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programmnodrošinājumā. Bez tam ir aktuāli noteikt uzņēmuma vērtību investoru piesaistes vai citos gadījumos, veikt uzņēmuma saimnieciski- finansiālās darbības analīzes u.c.

Sadarbību ar mūsu firmu izvēlas gan tādi uzņēmumi, kuriem grāmatvedības un uzskaites darbs ir labā līmenī, bet ir nepieciešams finansu pārskata audits, gan uzņēmumi, kuri tikko uzsākuši savu darbību un vēlas profesionālu palīdzību, gan arī tādi uzņēmumi, kam nepieciešamas kādas atsevišķas jomas iepriekš saskaņotas procedūras veikšana, savas saimnieciski- finansiālās darbības izpratne un analīze, gan iekšējs audits, lai pārliecinātos vai viss uzņēmumā ir kārtībā, kā arī uzņēmumi, kam gadījusies nepatīkama pieredze ar neprofesionāliem vai nekompetentiem darbiniekiem.

  • Zvērinātu revidentu pakalpojumi un audits
  • Uzņēmumu reģistrēšana
  • Uzņēmumu novērtējums
  • Grāmatvedības kārtošana un konsultācijas
  • Konsultācijas nodokļu likumdošanā
  • Grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas
  • Iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze
  • Uzņēmumu likvidācijas veikšana
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 32815
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 315164
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mārcienas muiža, SPA viesnīca
    Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
    Pazemes ezeri, apskates objekts
    Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
    Marteks noma, autoserviss
    Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    Jura putni, muzejs
    Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
    Pa Laimes Taku, pansija
    Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
    In Sensum, apbedīšanas birojs
    In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma