Gravtex, SIA

Apraksts

Latgales novada amatniecības meistaru prasmju pārņēmējs, turpinātājs un attīstītājs pielietojot jaunākās kokapstrādes tehnoloģijas. Uzņēmuma mērķis paplašināt pakalpojumu un produktu klāstu vides dizaina, eksterjera un interjera priekšmetu izgatavošanā.

Izgatavojam un ražojam:

  • modernus un praktiskus koka žoga paneļus, kuri var tikt pielāgoti atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām – klients var izvēlēties gan standarta žogu risinājumus, gan žogus ar ornamentāliem 3D dizaina rakstiem.
  • unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus, fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.

Gravtex ražošanas tehnoloģija izceļas ar patstāvīgu inovāciju ieviešanu, nepārtrauktu ražošanas procesu kvalitātes uzraudzību un profesionālu komandu. Ražosanā izmantojam augsti kvalitatīvas saplākšņa plāksnes un kokmateriālus.

Gravtex piedāvātie koka izstrādājumi ir lieliski dizaina risinājumi privātmājām, sabiedriskām telpām, kafejnīcām, restorāniem. Ideāls risinājums ēku fasādes apdarē, iekštelpu interjerā, griestu apdarē, nojumēs un terasēs, žogiem un nožogojumiem, radiatoru, mēbeļu, balkonu un lodžiju apdarē.

Mēs, Gravtex meistari, bez kautrēšanās varam teikt, ka savus klientus lutinām ar visneiedomājamākajiem dizaina šedevriem. To funkcionalitāte veiksmīgi iet roku rokā ar estētisko pievilcību.

Ar saviem izstrādājumiem mēs esam atšķirīgi ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Tie ir oriģināli produkti, kurus piedāvājam saviem klientiem.”

Uzņēmuma darbības princips – domāt savādāk, dažādot un pilnveidot apkārtējo vidi!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 24468
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1083784
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Izbushka, viesu nams, pirts
    Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
    DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
    Vārpiņas MR, SIA
    Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
    Villa Dole, viesu nams
    Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
    SEDIA IK, auditoriju krēsli
    SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
    AT grāmatvedība un audits, SIA
    AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma