Apraksts
Villa Dole ir jauna viesu māja Rīgas tuvumā – Doles salā. Tā celta 2004. gadā, pārbūvējot senu dzīvojamo ēku. Viesu nams atrodas ļoti skaistā vietā pašā Daugavas krastā – no vienas puses to ieskauj upe, no otras – mūžzaļš mežs. Pie mājas ir plaša teritorija un dārzs, kur sarīkot sporta spēles vai arī pikniku draugu lokā. Daugavas krastā var atrast vietu gan mierīgai pasēdēšanai, gan makšķerēšanai, gan aktīvai atpūtai. Par senām nēģu un lašu zvejas tradīcijām pastāstīs mājas saimnieks, kura tēvs ir bijis viens no varenākajiem Doles salas zvejniekiem. Šķūnī apskatāma senlietu izstāde – savu mūžu nokalpojuši zvejas piederumi un citas senlietas. No pilsētas noguruma palīdzēs atbrīvoties karsētava. Viesu nama pirmajā stāvā ir svinību zāle, kas piemērota gan jautrām viesībām ar bagātīgi klātiem galdiem un dejām, gan lietišķām sanāksmēm, semināriem. Viesu namā ir septiņi numuri – Saules, Meža, Mēness, Daugavas, Dienvidu, Saullēkta un Rītausmas istabas. Katrs numurs ir paredzēts divām personām, savukārt augšstāva Daugavas istaba būs īsti piemērota arī četru personu ģimenei. Katrā numurā ir atsevišķa higiēnas telpa. Visos numuros ir iespējams izvietot papildu gultas vietas. Villa Dole atrodas 25 km attālumā no Rīgas. Cilvēku skaits, ko var izduldināt – 30.
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 101584
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1412898
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Bieriņi, lauku māja
    Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
    Kampas, mēbeles
    Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
    Otafs, stiklinieku darbi
    Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
    Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
    Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
    Copes, viesu nams
    Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
    Raunas ceplis
    Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    Dubultmuiža, viesu nams
    Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma