Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss

Apraksts

Pārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus.

Mūs visspilgtāk raksturo individuāla pieeja katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbus augstā līmenī, piemeklējot tieši Jums piemērotāko un arī finansiāli izdevīgāko risinājumu.

Mūsu kolektīvā strādā spēcīgi un zinoši puiši ar daudzu gadu pieredzi pārvadājumu veikšanā gan Latvijā, gan Eiropā.

Izvēloties Pārcelšanās24.lv, Jūs varat būt droši, ka nodrošināsim rūpīgu mantu pārvešanu, pieredzējušus krāvējus, kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu, transporta pakalpojumus nelieliem, lieliem un smagiem kravu pārvadājumiem.

Esam ļoti punktuāli un cienām klienta laiku, tāpēc vienmēr objektā ierodamies ātri un noteiktajā laikā, kā arī nodrošinām pakalpojumu sniegšanu tieši Jums ērtākajā laikā.

Visus darbus veicam tā, lai katrs mūsu klients nešauboties izmantotu mūsu pakalpojumus arī atkārtoti.

Piedāvājām:

Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas

Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus

Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām

Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs

Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām

Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus

Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu

Visa veida mēbeļu pārvadājumus

Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus

Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi

Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā

Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu

Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas

Izturīgu kastu nomu

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 19950
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 189512
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Melturi, viesnīca
    Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
    FINLAT
    FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
    Skandināvs 3XL, veikals
    Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
    Dalss & Co
    Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
    Pierīgas pirtis, pirts
    Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
    NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
    NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma