Skandināvs 3XL, veikals

Apraksts

Šo veikalu iecienījuši apmeklēt ne tikai vietējie Talsinieki, bet tas ir ieguvis popularitāti arī kā tūrisma galamērķis sava unikālā preču sortimenta dēļ. Veikalā vienuviet atradīsiet dažādas tematiskas nodaļas: sienas pulksteņu kolekciju, nodaļu antīkiem priekšmetiem, kristāla izstrādājumiem, melhiora izstrādājumiem, misiņa izstrādājumiem, ķīmijai, apaviem, elektroprecēm, apģērbiem, nodaļu bērnu apģērbiem un atsevišķu nodaļu bērnu precēm un mantiņām, nodaļu darba apģērbam, sporta inventāram, mūzikas instrumentiem un skaņu ierakstiem, tekstilizstrādājumiem (aizkari, segas, gultas veļa..) un plašu sortimentu ar audumiem, trauku nodaļu, preces mājai un dārzam, bet mēbeles SKANDINĀVS 3XL veikalā ir izvietotas visās trīs veikala zālēs. Visu veikala sortimentu ir grūti uzskaitīt, jo tas izvietots 1500 m2 platībā. Esot veikalā, apmeklējiet visas trīs SKANDINĀVS 3XL veikala zāles, neaizmirstiet aiziet uz angāra piebūvi, kurā izvietotas mēbeles, gleznu kolekcijas u.c. preces un veikala otro stāvu, kur izvietotas jauno stūra dīvānu kolekcijas un gultas.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30129
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1970530
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma