Ances Dizains, apģērbu apdruka

Apraksts

APDRUKA UN IZŠŪŠANA:


Piedāvājam arī apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Apģērbus, kurus nevar tehniski apdrukāt- piemēram- ziemas vai starpsezonas jakas ar dūnu, sintepona siltinājumu, var izšūt. Mūsu mājas lapā piedāvātajiem starpsezonas un ziemas apģērbiem ir speciāli oderē iestrādāti rāvējslēdzēji, kas nodrošina kvalitatīvu izšuvumu bez diegu galiem izstrādājuma oderē.

Ja vēlaties apdrukāt paši savus T-kreklus, tad tiem vajadzētu būt svaigiem- pa tiešo no veikala plauktiem, nemazgātiem!

Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.

 

APĢĒRBU MODEĻU PIEEJAMĪBA:


Atkarībā no ražotāja brenda preci iespējams pasūtīt arī pa 1 gab- privatām vajadzībām, ir ražotāji un arī daži apģērbu modeļi, kurus var pasūtīt sākot no 6gab no viena izmēra, vai arī tikai pa kastei no vien izmēra. Tas ir atkarīgs no ražotāja stratēģijas attiecībā pret pircēju.

Lai precizētu Jūs interesējošo apģērbu pieejamību noteikti sazinieties ar mums rakstot uz augstāk norādīto e-pastu vai arī zvanot pa kādu no norādītajiem telefona numuriem.

 

APĢĒRBU IZMĒRI:


Ja pasūtījumu no attiecīgā ražotāja brenda veicat pirmo reizi, noteikti pirms pasūtījuma veikšanas pārliecinaties par izmēru atbilstību- katrs ražotājs veido pats savu izmēru sistēmu, kā arī viens un tas pats krāsas nosaukums var atšķirties starp ražotājiem. Jāņem vērā, ka atšķiras arī ,piemēram, T-kreklu trikotāža uz tausti- kādam tā ir maigāka, citam stīvāka- tas ir gaumes jautājums- kvalitāte visām precēm ir laba.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 35442
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 731340
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vintāža, viesu nams
    Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
    Alefs S, SIA
    Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    Bruņinieku muiža, viesu nams
    Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    EXI, mēbeles
    EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma