INSAFE, SIA

Apraksts

LIELĀKAIS SEIFU UN METĀLA MĒBEĻU RAŽOTĀJS UN IZPLATĪTĀJS

Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP. Seifi tiek ražoti Bulgārijā, rūpnīcā PROMET, kas ir lielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs Austrumu Eiropā. Ražošanas procesu nodrošina augstas kvalitātes Vācu, Somu un Japāņu tehnika.

SERVISS UN PAKALPOJUMI

Mūsu Servisa Centra darbinieki ikdienā risina ļoti sarežģītus uzdevumus, tāpēc viņu kvalifikācijas celšana, pastāvīga apmācība, mūsdienīgs tehniskais aprīkojums un uzkrātās pieredzes saglabāšana – viens no svarīgākajiem mūsu kompānijas iekšējās politikas jautājumiem.

Seifs: piegāde un samontēšana

Mēs piedāvājam klientiem savas produkcijas piegādi un samontēšanas pakalpojumus un nodrošinām visus nepieciešamos takelāžas darbus. Mūsu kvalificētie speciālisti garantē pakalpojumu kvalitāti.

Seifu remonts un tehniskā apkalpošana

INSAFE, SIA Servisa Centrs piedāvā remonta un tehniskās apkopes pakalpojumus visu modeļu seifiem ar dažādas pakāpes sarežģītību, kā arī metāla biroja mēbelēm.

Seifu garantija

Mēs augstu vērtējam savus klientus un esam pārliecināti par savas produkcijas kvalitāti. Ekspluatācijas garantijas termiņš seifiem no 2 līdz 5 gadiem kopš pārdošanas brīža (ja nav reģistrēts pārdošanas datums – no 2 līdz 5 gadiem no izgatavošanas datuma); mēbelēm – 1–2 gadi; slēdzenēm - 1 gads.

Uzņēmuma produkcija ir sertificēta atbilstoši spēkā esošajiem standartiem.

Konfidencialitāte un drošība

Mēs novērtējam Jūsu uzticību un garantējam mūsu klientu personiskās informācijas konfidencialitāti un nodrošinām šādas informācijas aizsardzību.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 19936
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 161915
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
    RD Met, SIA, metālapstrāde
    RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Eiropas reģionālais tūrisma institūts
    Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
    Jaunmoku pils, viesnīca
    Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
    Veido sevi, studija
    Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma