Bea aizkaru centrs, salons

Apraksts
Mūsu aizkaru centram ir ilggadēja pieredze, teicama kvalitāte, maksimāls serviss un arvien jaunas idejas. Tādēļ šeit Jūs gaida visplašākais materiālu klāsts telpu labiekārtošanai, augsti kvalificēti dizaineri un interesanti dizaina projekti. Aizkaru salona "Bea" tapšanas ideja ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem iespēju iekārtot mājokļus, darba telpas, ofisus, viesnīcas, restorānus, kafejnīcas u.c. tādā līmenī kā to piedāvā pasaules attīstītākajās valstīs. Idejas, iemaņas un tehnoloģijas ir gūtas ASV, Vācijā, Somijā un nepārtraukti papildinātas, apmeklējot dizaina kursus dažādos līmeņos, kā arī gadskārtējās izstādēs Frankfurtē pie Mainas "Heimtextil", Briselē "Decosit" un Štutgartē izstādē "R+T". Aizkaru un galdautu audumi, aizkaru stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, kā arī aksesuāri un šūšanas piederumi - to visu Jūs varat iegādāties tieši pie mums. Piedāvājam arī individuālās konsultācijas un kvalificētu roku darbu. Garantējam visaugstāko kvalitāti. Kopā ar Bea Jūsu telpas kļūs mājīgākas!
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 59425
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 434359
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Zobārstniecības centrs Svenata
    Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
    Aldari, motelis
    Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
    TIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
    Sauleskalns, pirts
    Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
    Baltijas durvis
    Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
    Ķekavas zoo
    Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
    Liedags, viesu māja
    Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma