Apraksts

„Sauleskalns” atrodas tikai 19km no Rīgas Zaķumuižā Lielās Juglas krastā. Lielajā pirtī varam uzņemt 50 ciemiņus. Izguldīt iespējams 33 cilvēkus – ir divas divvietīgas istabas, viena sešvietīga. Trešajā stāvā 18 matrači. Lielākām kompānijām iespējams rīkot sporta svētkus, ir telšu vietas. Pēc pirts var atvēsināties baseinā, vai netālajā upē.

Mazajā pirtiņā ērti jutīsies gan pārītis, gan lielāka draugu kompānija - līdz pat 15 cilvēkiem. Ģuļasvietas 15 cilvēkiem. Mazā pirtiņa atrodas blakus dīķim - ūdens ir auksts un tīrs, jo tajā ieplūst pazemes avoti.

 „Sauleskalns” ir ideāla vieta kāzu, jubileju, bērnu pasākumu, salidojumu un jebkādu citu svinību rīkošanai, jo atrodas tuvu Rīgai, tai pat laikā ciemiņi šeit var justies apkārtējās kņadas un trokšņa netraucēti. Romantiķiem piedāvājam baudīt pastaigu pa Lielās Juglas gleznainajiem krastiem. Sportiski noskaņotajiem viesiem ir iespēja spēlēt ielas basketbolu, pludmales volejbolu, minifutbolu. Iepriekš pasūtot, uz salas iespējams arī „peintbols”. Bērnu izklaidei un izpriecām pieejami divi karuseļi, četras šūpoles, bērnu rotaļu laukums, novuss, galda futbols. Iepriekš pasūtot, ir iespējama arī galdu klāšana. Vienmēr gaidīti arī pērties gribētāji, īpaši svētdienu vakaros un darba dienās. Mīļi aicināti „Sauleskalnā”. Jūs laipni uzņems un par Jūsu labsajūtu gādās Jānis un Ieva.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 155217
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 972884
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
    Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
    Svētku pils, viesu nams
    Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
    Sauna serviss, SIA
    Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
    Lottand prezentreklāma
    Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
    Upesrūķi, viesu nams
    Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
    Hotel KOLUMBS, viesnīca
    Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
    Zariņi, viesu māja
    Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma