Apraksts

Granite ir ģimenes uzņēmums, kas ir nodots nākamās paaudzes rokās. Uzņēmums tika dibināts deviņdesmitajos gados un Latvijā veiksmīgi darbojās vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums specializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.

Veicam visa veida betonēšanas darbus. Savos izejmateriālos izvēlamies TIKAI kvalitatīvu granītu, kas tiek ievests no Zviedrijas, Somijas un Karēlijas - tas ir īpaši piemērots mūsu klimatam, jo atšķirās ar augstu salizturību, mazu ūdensuzsūci un ir ļoti izturīgs pret apkārtējo vidi kopumā. Tieši tāpēc visiem saviem padarītajiem darbiem dodam GARANTIJU, jo esam pārliecināti un spējam atbildēt par kvalitāti un materiāla ilgmūžību.

Mēs arī veicam augstas klases gravēšanas darbus, izmantojot tikai jaunākās tehnoloģijas - augstas izšķirtspējas dabas skati un cilvēku portreti, kas datorizēti tiek apstrādāti un vēlāk ar CNC gravēšanas iekārtu iegravēti akmenī. Piedāvājam arī dzīvnieku portretu gravēšanu.

Kapu labiekārtošanas darbus veicam visā Latvijas teritorijā; darbus esam veikuši tādās pilsētās kā Jelgava, Tukums, Sigulda, Rucava, Liepāja, Alūksne, Smiltene, Engure un citās pilsētās.

Kāpēc mūs izvēlās?

Mēs izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus;

Augsta kvalitātes garantija;

Piedāvājam vislabāko cenu bez jebkādām slēptām izmaksām;

Optimāli izpildes termiņi;

Individuāla pieeja un risinājums katram klientam.

Mums ir pienākuma apziņa veikt savu darbu godprātīgi, jo vēlamies, lai par mums runā apmierināti pasūtītāji un lai viņiem tiktu aiztaupītas raizes vismaz uz 20-30-40 gadiem, ja ne ilgāk!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10617
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 83968
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kaminer, SIA
    Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
    Otafs, stiklinieku darbi
    Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
    Sutras Z/S, lauku māja
    Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
    Dubultmuiža, viesu nams
    Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
    Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
    Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
    Terion, veterinārā klīnika
    Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
    Bieriņi, lauku māja
    Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
    Deicija, SIA
    Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma