Aldari, motelis

  • Liepu iela 7, Pastende, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3251
  • (+371) 29446246
  • www.aldari.viss.lv
  • (+371)63221253
  • (+371)63221253
  • Booking
  • Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
    Reģistrācijas numurs : 49001010506
    Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
Apraksts

Viesnīca "Aldari" atrodas Talsu novada Pastendē, Skolas ielā 4, muižas parka malā. Blakus ir ezers. Viesnīcā ir septiņi divvietīgi un trīsvietīgi numuriņi - katrā no tiem ir duša, tualete, TV un ledusskapis.Viesnīcas viesiem ir pieejama virtuve. Ir iespēja svinēt kāzas un jubilejas 60 cilvekiem divās zālēs. Viesnīcā ir medību trofeju ekspozīcija. Viesnīcas pagalmā koku paēnā ir iespēja kurināt ugunskurus, cept šašlikus, viesnīcā pieejams internets. Viesnīcas pagalmā ir autostāvvieta. Šķērsojot gleznainu salu muižas parkā, viesnīcas iemītnieki var atjaunot spēkus vai sarīkot sacīkstes Pastendes skolas stadionā. Viesnīca atrodas 4km no Talsiem, netālu ir Usmas ezers, Mordangas ezers, Laumu dabas parks, Sabile, Kuldīga un Ventspils.

   Ilgstošos komandējumos esošiem firmu darbiniekiem piedāvājam atlaides.

Papildus visām gultasvietām iespējams izguldīt līdz 40 cilvēkiem lielākās telpās.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 261648
Meklēšnas rezultātos parādīts : 551506
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma