Kalves, brīvdienu māja

  • Kalves, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3297
  • (+371) 29446246
  • (+371) 63221253
  • www.kalves.viss.lv
  • Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
    Reģistrācijas numurs : 49001010506
    Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
Apraksts

Atpūtas mājas "Kalves" atrodas Talsu novadā Kalvenes ezera krastā. Viesiem ir pieejamas 7 mājiņas, kurās ir vietas no 2 lidz 10 cilvēkiem.  Mājiņās ir nodrošināta gultasveļa, trauki, gāzes plītiņa, ledusskapis, avota ūdens.  Svinību / semināru māja, līdz  70 cilvēkiem. Māju pagalmos ir nojumes, ugunskura vietas, galdi, grili, malka.  Sportiskām aktivitātēm pieejami 2 pludmales volejbola laukumi, futbola  un basketbola laukumi. Ir iespēja izzīrēt laivas. Viesu rīcībā ir pirts - sauna. Kompleksa teritorijā atrodas 2 bērnu rotaļu laukumi.

Cenas : 1 dienakts no piektdienas līdz svētdienai: Jebkura mājiņa maksā 35 EUR  + 7 EUR par cilvēku diennaktī. Laivu noma 10 EUR /diennaktī.

1 dienakts no pirmdienas līdz ceturtdienai : Jebkura mājiņa maksā 25 EUR + 5 EUR par katru cilvēku diennaktī. 

Citi pakalpojumi: Atsevišķa svinību/semināru māja, līdz 70 cilvēkiem. Cena: 200 EUR /2 dienas + 1 nakts/. Visa kompleksa īre 2 dienām ir 750 EUR.
Sauna 25 EUR/vakars , 15 EUR / 2 stundas.

Kalvenes ezerā var paciemoties uz romantiskas salas, makšķerēt un spiningot zivis. Pie katras mājiņas ezerā atrodas laipas, ir iespēja peldēties un sauļoties, vērot meža putnus un dzīvniekus. Vistuvākajā apārtnē ir bāgātīgas ogu un sēņu vietas. Nepilna kilometra rādiusā atrodas vairāki gleznaini ezeri - Mordangas, Kāņu, Egļu, Rūmiķu ezeri. Ļoti romantiska vieta ģimenes svinībām, kāzu medusmēnesim, Līgo un Jāņu svinībām.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 114481
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1532376
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma