Apraksts
Mēs - Latvijas uzņēmums SIA "ALEFS S" izgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu, aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem. Vairāk nekā 10 gadu veiksmīgi darbojoties tirgū, ir uzstādītas tūkstošiem tērauda durvju visā valstī, augsts zināšanu līmenis, darbnieku kompetence un partneru uzticība - ir mūsu vizītkarte, ar kuru mēs lepojamies! Mūsu uzņēmuma tērauda ieejas durvis – tas ir gatavs risinājums Jūsu komfortam un drošībai. Visas SIA "ALEFS S" metāla ieejas durvis ir aprīkotas ar kompānijas "Mottura" pretuzlaušanas slēdzenēm. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un uzkrātajai pieredzei, uzņēmuma SIA "ALEFS S" izgatavotajām tērauda durvīm ir neapšaubāmas priekšrocības: - Kalpos vairākas reizes ilgāk par parastajām durvīm; - Tām ir mūsdienīga pretuzlaušanas aizsardzība; - Tie garantē siltuma – skaņas izolāciju; - Estētisks ārējais noformējums; - Jiebkura modeļa garantijas termiņš ir pagarināts līdz 7 gadiem. Profesionāla pieeja, katra klienta individuāla apkalpošanas programma, speciālistu konsultācijas un metāla durvju demokrātiskas cenas - pats pārliecinošākais arguments mūsu uzņēmuma labā. Mūsu pakalpomjumus ir izmantojuši tie, kuriem Jūs uzticaties, un mēs to vērtējam. Ar mums sadarbojas: Lidosta "RĪGA", "Lāčplēša Alus", "Siguldas Gāze", celtniecības kompānija "Reaton", "Triatel" (Telecom Baltija), "Laneks", "Banku augstskola", "Cido" pārtikas grupa, klubs "LA Rocca", "Jēkabpils" cietums u.c.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 40886
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 236455
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    FINLAT
    FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    Erebuni, armēņu restorāns
    Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
    Bruņinieku muiža, viesu nams
    Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    RENT A CAMPER, auto noma
    RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
    Iron Design, SIA
    Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
    Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
    Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma