Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība

Apraksts
www.buvserviss.lv - ērtākais būvmateriālu interneta veikals-noliktava! SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” ir dibināts 2002. gadā, un sevi jau ir pierādījis kā uzticams partneris, tam ir stabila sadarbība ar nopietnām Latvijas celtniecības organizācijām. Specializācija ir būvmateriālu tirdzniecība, komplektēšana un piegāde. Iegādājoties preces, SIA “RĪGAS BŪVSERVISS” nodrošina transportu preču piegādei, kā arī papildus iespējams vienoties par preču iekraušanu un izkraušanu. Pastāvīgajiem klientiem iespējams slēgt ilgtermiņa sadarbības līgumus uz izdevīgākiem noteikumiem (piemēram: atlaides preču grupām, atliktie maksājumi). Pasūtījumi tiek pieņemti gan no juridiskām personām, gan no privātpersonām Rīgā, Rīgas rajonā, kā arī pārējā Latvijas teritorijā. Pie mums jūs varat iegādāties visdažādākos vietējo un citu valstu ražotāju celtniecības un apdares materiālus.
Zīmoli
KnaufSAKRETGrundfosRockwoolveluxAerocGustavsbergVetonitparocisoplaatDamixaravakwilomakitaodulinetechno_nicolMonierlodeuponorPURMOradimpcersanitzilmetvivacolorviadrusvaremtatramatsotralentzSolerPalauroltechnikpaffoniorasomniplastminolMalmbergGorenjeElectroluxBosch_logoruukkiRotofakro
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 79168
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 2537845
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Arre, metālapstrāde
    Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    Jaunpils pils, viduslaiku pils
    Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Akmens lietas, SIA
    Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
    Vegetarian foods, pārtika
    Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    Villa Dole, viesu nams
    Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
    Vitkopi, atpūtas bāze
    Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma