Mēnesnīcas, viesu nams

Apraksts

Viesu nams "Mēnesnīcas" aicina četru gadalaiku pasakā. Ieklausieties.
Vai tas ir Grīvas upītes rotaļīgais skrējiens gar viesu namu mēnesnīcas gaismā uz 3 km attālo jūru ziemās, pārvarot bebru nogāztos baļķēnus?
Vai tas ir lazdu zaļums, balto ievu kupenas un dzelteno pieneņu paklājs, kas aicināt aicina atpūtniekus iegriezties "Mēnesnīcu " ceļa galā un ļauties nesteidzīgiem laimes mirkļiem pavasaros?
Vai tā ir reibinošā naktsvijoļu smarža, kas vilina ikvienu ceļinieku ielūkoties viesu nama smaidošajās logu rūtīs vasarās?
Vai tie ir tramīgie stirnu buki un mežacūku saimes, kas rudens dūmakā domīgi staigā gar nobriedušajiem labības laukiem "Mēnesnīcu" tuvumā rudeņos, iepriecinot lielos un mazos viesus?
Katrā gadalaikā tieši "Mēnesnīcās" Kurzemes pusē, Uguņciemā varēsiet gūt pozitīvas emocijas sev tīkamu cilvēku lokā.
Mājā ir kamīnistaba, pilnībā aprīkota virtuve (elektroierīces, trauki). Divstāvu namā ir 5 guļamistabas (10 gultas, piepūšamie matrači, gultasveļa). Ir sauna, ugunskura vieta, volejbola laukums, šūpoles, batuts (3x3 ar drošibas tīklu).
Kājām var doties iepazīt 0, 5 km attālo Uguņciema centru. Katrs ciema iedzīvotājs lepojas ar Uguņu ezeru, kurā var baudīt peldi un pavizināties ar katamarānu. Teiksmaina šķitīs pastaiga pa iekopto seno ezera parku. Sajutīsiet Grīvas upītes šļakatas, veroties tās kritienā pāri slūžām, kas tai ir ar ezeriņu.
Vietējā veikaliņā var iegādāties gan pārtiku, gan rūpniecības preces.
Izmaksas: diennaktī 20 € no personas. Bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

Visa viesu māja diennaktī 200 € + sauna 40 €.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 96174
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1356257
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
    P. Čerņavska keramikas māja
    P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Villa Avoti, viesu nams
    Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    ID Rugāji, galdniecība
    ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
    Jaunogres nams, brīvdienu māja
    Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
    Lielanteni, kokapstrāde
    Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma