Mēnesnīcas, guest house

Description

Viesu nams "Mēnesnīcas" aicina četru gadalaiku pasakā. Ieklausieties.
Vai tas ir Grīvas upītes rotaļīgais skrējiens gar viesu namu mēnesnīcas gaismā uz 3 km attālo jūru ziemās, pārvarot bebru nogāztos baļķēnus?
Vai tas ir lazdu zaļums, balto ievu kupenas un dzelteno pieneņu paklājs, kas aicināt aicina atpūtniekus iegriezties "Mēnesnīcu " ceļa galā un ļauties nesteidzīgiem laimes mirkļiem pavasaros?
Vai tā ir reibinošā naktsvijoļu smarža, kas vilina ikvienu ceļinieku ielūkoties viesu nama smaidošajās logu rūtīs vasarās?
Vai tie ir tramīgie stirnu buki un mežacūku saimes, kas rudens dūmakā domīgi staigā gar nobriedušajiem labības laukiem "Mēnesnīcu" tuvumā rudeņos, iepriecinot lielos un mazos viesus?
Katrā gadalaikā tieši "Mēnesnīcās" Kurzemes pusē, Uguņciemā varēsiet gūt pozitīvas emocijas sev tīkamu cilvēku lokā.
Mājā ir kamīnistaba, pilnībā aprīkota virtuve (elektroierīces, trauki). Divstāvu namā ir 5 guļamistabas (10 gultas, piepūšamie matrači, gultasveļa). Ir sauna, ugunskura vieta, volejbola laukums, šūpoles, batuts (3x3 ar drošibas tīklu).
Kājām var doties iepazīt 0, 5 km attālo Uguņciema centru. Katrs ciema iedzīvotājs lepojas ar Uguņu ezeru, kurā var baudīt peldi un pavizināties ar katamarānu. Teiksmaina šķitīs pastaiga pa iekopto seno ezera parku. Sajutīsiet Grīvas upītes šļakatas, veroties tās kritienā pāri slūžām, kas tai ir ar ezeriņu.
Vietējā veikaliņā var iegādāties gan pārtiku, gan rūpniecības preces.
Izmaksas: diennaktī 20 € no personas. Bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

Visa viesu māja diennaktī 200 € + sauna 40 €.

Video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 96304
    Showed in search results : 1361372
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    Eko Solis, SIA
    Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
    Olymp, fitness club
    Olymp, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
    BriedīšKrogs, tavern
    BriedīšKrogs, tavernĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    Indigo Line, SIA, EU Structural Funds on the level of national projects
    Indigo Line, SIA,  EU Structural Funds on the level of national projectsControl and operational management of finances of EU Structural Funds on the level of national projects.
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsFind recycled, antique and otherwise interesting items at the charity shop and vote for the charity project of your choice! Donations of goods and their sale in the store are environmentally friendly actions that bring in money for other good causes.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Granda, joinery
    Granda, joineryJoinery work of the company Granda. Stair manufacturing, installation; furniture manufacturing; oak beer barrels; bathhouse tubes and hot tubes; wood baths.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma