Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Apraksts

Profesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.

Piedāvājam sekojošas programmas:

  • Autotransports - kvalifikācijas: automehāniķis un autodiagnostiķis;
  • Mašīnzinības - kvalifikācijas: spēkratu mehāniķis un lauksaimniecības tehnikas mehāniķis;
  • Datosrsistēmas - kvalifikācijas: datorsistēmu tehniķis un programmēšanas tehniķis;
  • Lauksaimniecība - kvalifikācijas: lauku īpašuma apsaimniekotājs un augkopības tehniķis.

Pie mums ir iespējams apgūt arī citu nozaru profesijas.

Piedāvājam mācības, gan klātienē, gan neklātienē pēc pamatskolas beigšanas vai pēc vidusskolas.

Visās Priekuļu tehnikuma piedāvātajās profesijās ir iespējama arī ārpus formālā ceļa iegūto profesionālo kompetenču novērtēšana.

Par Priekuļu tehnikumā iegūtās izglītības kvalitāti liecina ilggadējie skolas audzēkņu un absolventu sasniegumi, godalgotās vietas profesionālās meistarības konkursos Latvijas un arī Eiropas mērogā.

Mācību nodrošināšanai ir pieejami divi mācību korpusi, plaši darbnīcu un sporta kompleksi un dienesta viesnīca. Kvalifikācijas prakšu un praktisko mācību laikā sadarbojamies ar nozaru uzņēmumiem gan reģionā, gan Rīgā.

Skolā regulāri notiek dažādas ES mobilitātes projekti, kuru ietvaros piedāvājam iespējas praktizēties ārzemēs.

Vairāk informācija mūsu interneta mājaslapā www.pt.edu.lv

Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 22199
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 148805
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Lidums SIA, kokapstrāde
    Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
    Ķekavas zoo
    Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Baltijas pinumi
    Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
    Raibie logi, viesnīca
    Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
    Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
    Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
    Masāžas studija 8
    Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma