Imantas Tirgus, SIA

Apraksts

Mēs visi ēdam, un būtu ļoti skumji šo iespēju izniekot, ēdot slikti. 

/Anna Thomas/

Tirgū vajag apskatīt, pataustīt, pasmaržot un nogaršot

Tirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.

Imantas tirgū tiks pārstāvēti visi četri Latvijas reģioni, Zemgale, Kurzeme, Latgale un Vidzeme.

Imantas tirgus mērķis ir apvienot mazos pārtikas ražotājus, mājražotājus, zemnieku saimniecības un amatniekus vienkopus no visas Latvijas. Imantas tirgū būs iespēja iepriecināt garšas kārpiņas, izgaršojot kulināro mantojumu, izjust saimnieku stāstus. Lai atgādinātu par sen aizmirstām vērtībām,( maizīte krāsnī, svaigs zivju loms, kadiķu kūpinājums, rīta piens māla krūkā ar omes biezpiena plācenīšiem un pīrāgiem)

Mērķis, panākt regulāru tirdziņa darbību Imantā, palīdzēt un veicināt vietējo, mazo zemnieku un uzņēmēju darbību. Šobrīd, tas arī ir realizējies ar uzviju. Daudzi zemnieki produkciju uz tirgu vedīs paši. Zemnieki un pārstrādātāji tieši tirgū atrod viens otru, lai apmainītos, iepirktu un pārstrādātu preci.

Nākotnē, vēlamies motivēt zemniekus un pārstrādātājus gatavot aizvien kvalitatīvākus produktus, ar kvalitāti saprotot arī to, ka tiek apzinātas un audzētas vietējam reģionam raksturīgās augu, dzīvnieku sugas, pārstrādē izmantotas tradicionālas metodes, un visā ražošanas procesā tiek izrādīta cieņa pret vidi.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 21907
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 611472
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Skaistkrasti, pirts
    Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    latvaslini, veikals
    latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
    Mare, viesnīca
    Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
    Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
    Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
    Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
    Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
    Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
    Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma