Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana

Apraksts
Kalndruvas bloks– strauji attīstoša ražošanas-komercfirma. Mūsdienu, augstais tehnoloģiskais aprīkojums ļauj ražot augstas kvalitātes produkciju: bruģakmeņus, betona blokus, keramzītbetonu blokus un betona izstrādājumus. SIA „Kalndruvas bloks” pozicionē sevi Latvijas tirgū par daudznozaru uzņēmumu. Izņemot pašu ražošanu, mēs tāpat izpildām bruģakmeņu likšanas darbus, teritorijas apzaļumošanu, dārzu ierīkošanu, kā arī to tālāku kopšanu. RAŽOŠANA Ietvju seguma plātņu, ietvju un ceļu apmaļu ražošana tiek veikta ar vibropresēšanas metodi, izmantojot firmus "HESS GROUP" un "БЕТОНМАШ" tehnoloģiskās iekārtas. BRUĢĒŠANA Ietvju flīze (bruģakmens) radījās mūsu celtniecības tirgū ne tik sen, un katru gadu kļūst par visspopulāro arhitektiem un būvētājiem. Visas flīzes veidi var būt izgatavotas krāsainas, krāsojošā pigmenta lietošanas deļ. Paši novērtēsiet daudzveidības formu un ietvju flīzes krāsus, starp tiem obligāti jūs atradīsiet tās, kas der tieši jums. Flīze - tā ir ne tikai skaisti, bet arī izdevīgi Pēc jebkuru apakšzemes komunikācijas aizstāšanas jūs noņemat flīzi, ražojiet darbus un noguldiet to atpakaļ. Gadā uz asfalta seguma remontu aiziet 2,5-3 reizes vairāk līdzekļu, nekā par flīžu seguma remontu. APZAĻUMOŠANA Dārzs tā ir visdrošākā vieta savai relaksācijai, atpūtai ar visu ģimeni, draugu uzņemšanai un visādiem citādiem priekiem. Ja vien tas ir labi izveidots dārzs. Tajā pašā laikā - nepārdomāts, neiekārtots un neaprūpēts dārzs ir tikai galvassāpes un papildus rūpes pēc, jau tā smagas, darbadienas. Savukārt firmām, uzņēmumiem un iestādēm savs zaļumiņš ēkas priekšā ir goda un presitža jautājums, jo atrodas uzņēmuma priekšā un pats pirmais prezentē uzņēmumu potenciālajiem un esošajiem klientiem. Tamdēļ apzaļumošana un kompleksā labiekārtošana ir vitāli svarīgas lietas ar kurām mēs strādājam. Un to mēs daram profesionāli - ātri un kvalitatīvi.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 49055
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 471325
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vintāža, viesu nams
    Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
    Jerevan, viesnīca
    Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
    Mazpipari, atpūtas komplekss
    Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
    Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
    Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
    PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
    PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
    Žuvine, zivju restorāns
    Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
    Baltijas pinumi
    Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma