Ziedu Dīva, ziedu studija

Apraksts

Ar mīlestību veidoti un aizkustinoši darbi, kas radīs prieku gan ikdienā, gan svētkos. Mēs ar prieku palīdzēsim jums piepildīt jūsu vēlmes un krāsot svētkus, lai jūsu sapņi kļūtu par realitāti!

Mums ir svarīga klientu apmierinātība un mēs vēlamies palīdzēt jums svinēt skaistus dzīves mirkļus. Mēs izveidosim skaistāko ziedu pušķi ar mīlestību un nodrošināsim savlaicīgu piegādi ar smaidu uz lūpām!

Mūsu misija ir palīdzēt jums izteikt savas sajūtas, izmantojot skaistus ziedus, un nodrošināt pareizu cenu un savlaicīgu piegādi. Mēs apkalpojam jūs tā, kā vēlamies, lai arī mēs tiktu apkalpoti - personiski, profesionāli un godīgi. Mēs izpildīsim jūsu pasūtījumus tā, it kā tie būtu domāti kādam no mūsu ģimenes, draugiem vai biznesa partneriem!

Mūsu pieredze sākās 2007. gadā, kad mūsu floristikas speciālists uzsāka mācības Bulduru Dārzkopības vidusskolā. Viņš absolvēja to 2011. gadā un sāka strādāt kā profesionāls floristikas speciālists ziedu salonos. Kopīgiem spēkiem 2017. gadā tika atvērts ģimenes uzņēmums "KROKUSIŅŠ" Talsos. Tagad, pēc vairākiem gadiem, mēs paplašināmies un darbojamies kā "ZIEDU DĪVA" floristikas darbnīca Jelgavas, Dobeles un Bauskas novadā.

Mūsu sapnis ir piepildījies! Mēs strādājam darbu, ko mīlam, un mūsu darbu rezultāts citiem radīs prieku, smaidu un laimi!

Pateicamies jums, mīļie klienti! Jūsu uzticība ir mūsu vērtīgākais atzinības žests!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 4636
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 34712
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
    Reness R, mēbeles
    Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
    Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
    Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
    Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
    Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
    Rotu pļava
    Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
    Thread solutions, SIA
    Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
    Marteks noma, autoserviss
    Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma