Thread solutions, SIA

  • Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
  • (+371) 67892758
  • (+371) 67625031
  • info@threadsolutions.lv
  • www.threadsolutions.lv
  • Pirmdiena08:30 - 17:00
    Otrdiena08:30 - 17:00
    Trešdiena08:30 - 17:00
    08:30 - 17:00
    Piektdiena08:30 - 17:00
    Sestdiena -
    Svētdiena -
  • Juridiskais nosaukums : Thread solutions, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40003283720
    Juridiskā adrese : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
Apraksts

Thread solutions SIA (iepriekšējais nosaukums Coats Latvija) ir starptautiska diegu ražošanas uzņēmuma COATS ekskluzīvais distributors Latvijā. Jau vairāk kā 20 gadus esam uzticami partneri ražotājiem un dizaineriem!

Piedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.

Diegu veidi : armētie poliestera diegi, teksturētie diegi, neilona diegi, kokvilnas diegi,

atstarojoši diegi, maisu diegi, elastīgi diegi, gumijas diegi, uguni atgrūdoši diegi, diegi ar metāla serdi, ūdenī šķistoši diegi, limes diegi.

Konsultējam par diegu pielietojumu, ekonomiskumu un atbilstību paredzētajiem mērķiem.

Piedāvājam augstāko tehnoloģiju škiedras un diegus: optiskiem kabeļiem, kabronšķiedras, elektrovadošos diegus, pret UV starojumu izturīgus diegus.

Tehniskas konsultācijas par jaunākās paaudzes materiālu šūšanu,, paraugi, krāsu kartes.

Piedāvājam OPTI rāvējslēdzējus apģērbiem, apaviem, somām, mēbelēm, jahtām, filtriem gan rūpniecībai, gan dizaineriem.

Aksesuāri darba un sporta apģērbiem, tehniskiem mērķiem : gumijas, lentas, auklas. Augstākās kvalitātes tekstiletiķetes. Paraugu izgatavošana!

Spiedpogas un kniedes ar logotipu un bez tā. Metāla (krāsotas vai lakotas), plastmasas, gumijotas. Atstarojošās lentas gan piešujamas, gan piekausējamas. Oderu audumi un kabatu oderes dažādās krāsās. Flizelīni šūšanai un izšūšanai. Gumijas un lentas ar jūsu logotipu.

Mūsu zināšanas jūsu izaugsmei !

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 35492
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 211375
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
    Garauši, atpūtas bāze
    Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    Ričarda kamīni, kamīnu salons
    Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
    Iron Design, SIA
    Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma