Apraksts

Glempings Anemones atrodas Engures pagastā, Plieņciemā, 900m no jūras. Piedāvājam atpūtu dabā ar visām ērtībām. Nakšņošana līdz 4 personām. Visvairāk viesi novērtē to, ka glempings atrodas netālu no saimnieku dzīves vietas, kas ļauj justies droši, bet pietiekami savrup, lai būtu sajūta, ka esat vieni. Bezmaksas autostāvvieta ir pieejama līdzās glempinga teltij. Regulārs sabiedriskais transports. Autobusa pietura "Plieņciems" atrodas tikai 300 m attālumā no glempinga Anemones (autobusu maršruti Rīga-Dubulti-Talsi vai Rīga-Dubulti-Kolka (vai otrādi).

Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā, kas piešķir papildus šarmu. Blakus atrodas priežu mežs ar pastaigu takām, tajā aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns. Teritorijā ir lapene, volejbola laukums, grils, smilšu kaste bērniem. Līdz šīm viesi ir novērtējuši glempingā pieejamo konfortu, jo saņēmuši vairāk, nekā gaidīts. Par papildus samaksu ir pieejami SUP dēļi un karstais kubls ar led gaismām un džakuzi iekārtu. Pie kubla novietots gāzes sildītājs, lai izlienot no siltā ūdens, nejustu diskomfortu. Laipni gaidītas arī ģimenes ar mājdzīvniekiem!

Par Mums

Glampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā. Pirmie viesi tika uzņemti 2022.gda 8.jūlijā. Mūsu prioritāte ir radīt sakoptu, ziedošu vidi un mājīgu, relaksējošu atmosfēru viesiem. Līdz šim viesi to novērtējuši ar ļoti labām atsauksmēm.Dzīvo teltī kā karalis!

Izmaksas  

  • Par nakti no 100 - 120 eur
  • Karstais kubls 70 eur. (Tiek sagatavots viesiem vēlamā laikā, izmamtošanas laiks nav ierobežots)

Ērtības

  • Darbavieta
  • Dzīvnieki atļauti
  • Grils
  • Auto stāvieta
  • Privāts kubls
  • Virtuve
  • Wifi
  • Bluetooth audio skaļrunis
  • Volejbola laukums
  • Pludmale

Jautājumus rakstiet mums e-pastā indracelmina@inbox.lv

Centīsimies atbildēt 24 stundu laikā.

Zvanīt +371 291 164 90

Lai sazinātos, zvaniet no plkst.8.00 līdz 23.00

Rezervēt naktsmītni var arī vietnēs Airbnb un Booking.com

Apciemo mūs Plieņciemā, Ikara iela 7a

  • Jūra – 900 m
  • Mežs ar pastaigu takām – 300 m
  • Starppilsētu autobusu pietura – 300 m
  • Tukums – 15 km
  • Engure – 11 km
  • Jūrmala – 30 km
  • Rīga – 65 km

Kā mēs Jums varam palīdzēt?

Esam netālu un varam līdzēt risināt problēmas, ja tādas rodas. Ieteikt labākās pusdienošanas vietas, vai piedāvāt brokastis glempingā. Sagatavosim pirts kublu Jums vissērtākajā laikā. Īpašās prasības netiek garantētas, taču naktsmītne darīs visu iespējamo, lai izpildītu jūsu lūgumu. Jūs vienmēr varēsiet nosūtīt īpašu prasību pēc rezervējuma veikšanas.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 5238
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 50794
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Jaunarāji, kempings
    Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
    URALA, viesu māja
    URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
    Vilnis Lejnieks
    Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
    Krauklīši, viesu nams
    Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
    Komforts, santehnikas un apkures salons
    Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
    Uldis Kleins, akmeņkalis
    Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma