Krauklīši, viesu nams

Apraksts
Piedāvājam jauku un patīkamu atpūtu 20 km no Rīgas – vieta Tīnūži. No veikala Krustceles 1 km līdz Tūrkalnes pagriezienam , nogriežamies uz Tūrkalnes ceļa un tad pēc 2 km un pagrieziens pa labi un labajā pusē redzam koka sētu, dīķi un viesu namu Krauklīši, kas veiksmīgi ir iesācis darbu šogad un kur vienmēr tiks aicināti klusuma un miera meklētājus, ģimenes svētku svinētājus, pirts cienītājus un jautras kompānijas. Krauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā, kurš tika taisīts pāris gadus atpakaļ un ir ar zivīm bagāts. Ir pieejama arī ugunskura un telts vietas. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, lāzeru gaismas, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa gan dejām, gan arī banketu un citu saviesīgu pasākumu svinēšanai līdz 50 cilvēkiem. Ja ir vēlme var vienkārši pasēdēt pie kamīna un izjust ūdens pīpes dūmu priekus. Protams, neaizmirsīsim pašu pirti, kas ir iekārtota tā, lai varētu izmantot gan dīķa atvēsinošo ūdeni, gan arī ledaino pazemes dzīļu ūdeni no ūdens baļļas. 2. stāvā piedāvājam guļvietas 30 personām, kā arī dušas un tualetes. Vēlā vakarā vai agrā rīta patīkami var pavērties pa logu vai iziet uz balkona un pavērot apkārtējo vidi. Un neaizmirsīsim, ka ir iespēja atstāt mūsu pienākumos galda klāšanu, kas pasākumos nebūt nav vismazākais notikums. Gaidīsim Jūs ciemos !! P.S. Pirms braucat skatīties lūdzam sazināties pa kontaktālruni.
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 130802
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 990148
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Puduri, atpūtas komplekss
    Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
    Eco Tehnoloģijas, SIA
    Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    Alejas projekti, SIA
    Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
    Žuvėdra, viesnīca, restorāns
    Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
    Daiga Liepa, pirtniece
    Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Zarumi, šūšanas darbnīca
    Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma