Dikolat, SIA

Gaisa Kopresori

26.09.2020

bezellas-virzulu-kompresors-0.jpg Gaisa kompresori – tās ir speciālas ierīces, kuras izmanto gāzu padevei un saspiešanai zem spiediena (aukstuma radītāja, gaisa tvaiki…utt.).Gaisa kompresoriemir plašs pielietojuma spektrs. Vairumā gadījumu tos izmanto remontdarbos, montāžas darbos, autoservisos, ražošanā, celtniecībā, tas ir, izmanto tur, kur vajag izmantot pneimoierīces un pneimoinstrumentus. Tāpat gaisa kompresorus izmanto ražošanā, kur vajag izmantot augsta spiediena saspiestu gaisu. Šajā gadījumā kvalitatīvākam un efektīvākam darbam kompresorus izmanto urbšanas iekārtās ogļu un kalnu rūdas industrijā, kā arī naftas gāzes sfērā. Tāpat tos intensīvi izmanto metalurģijā, pārtikas rūpniecībā, elektroķīmijas sfērā, medicīnā un citās jomās. Kompresorus var izmantot jebkuros laika apstākļos, pie tam tie vienmēr saglabā augstu kvalitātes līmeni.

Ir vēl viena kompresora izmantošanas nozare – viens no mākslas veidiem – aerogrāfija. Lai izpaustos šajā nozarē, nepieciešama noteikta gaume, talants, aerogrāfs, un, protams, ierīce, ko izmanto gaisa ievilkšanai aerogrāfā – kompresors. Tādejādi, lai kādam nolūkam arī nebūtu nepieciešama kompresora ierīce, izvēlēties kompresoru vajag ļoti nopietni, lai vēlāk jums rezultāts neliktu vilties.

turpināt lasīt ...
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma