Fotostudijas.lv, fotostudija

Apraksts

Fotostudija | Fotosesija | Fotogrāfs 

_____________________________________________________________________________________

Fotostudija pašā Rīgas centrā ar divām mājīgām fotosesiju zālēm, pieredzējušiem fotogrāfiem, profesionālu aprīkojumu un daudzpusīgām iespējām!

_____________________________________________________________________________________

    Studija 1 - tās priekšrocības ir augstie griesti, kur iespējams iekārt dekorācijas. Tajā ir dažāda stila un faktūru sienas ar maināmu fonu sistēmu un lieliem panorāmas logiem, kas dod dienas apgaismojumu, bet, ja nepieciešams, to iespējams arī bloķēt.

Fotostudijā pieejams:

• Balta siena ar stilīgu dekoratīvo reljefu / Antīka siena ar vecināta koka efektu.

• Dekoratīvā siena ar pelēku, senlaicīga apmetuma efektu.

• Griesti ar āķiem dažādu karināmo dekorāciju izmantošanai.

• Šūpoles un citas dekorācijas pēc vienošanās.

• Liels panorāmas skata logs.

• Bay & Bow stila panorāmas skata logs.

• Studijas aprīkojums fotosesijām un video filmēšanai
*

Studija 2 - tās priekšrocība ir zāle ar baltu stūra cikloramu. Telpā ir augsti griesti un lieli panorāmas logi, kas sniedz daudz dažādu iespēju izmantot dabīgo apgaismojumu. Fotostudijā ir sienas ar dažādām apdarēm – gan koka, gan pelēko ķieģeļu, gan gaišām tapetēm. Ir arī siena, kas veidota 19.gs. klasiskajā franču stilā, kā arī fotostudijā ir pārvietojamais kamīns. Ciklorama ir pāreja ar vienmērīgu līkumu starp sienu (fonu) un grīdu, tā ļauj izveidot gradientu un izkliedē gaismu. Pateicoties tai, fons kļūst vientonīgs, kas savukārt rada bezgalīga fona ilūziju.

_____________________________________________________________________________________


    PAKALPOJUMI

_____________________________________________________________________________________


FOTOSESIJAS

* Iespējama arī izbraukuma fotosesija Jums vēlamā un ērtā lokācijā

** Iespējami arī vizāžista pakalpojumi

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 35055
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 545443
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Viduslaiku izklaides
    Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
    Svētku mode, šūšanas salons
    Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
    Burtakas, atpūtas komplekss
    Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
    RD Met, SIA, metālapstrāde
    RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Pļavnieki, veterinārā klīnika
    Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
    Lonas Latvija, SIA, veikals
    Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma