Evergreen, akmens apstrāde

Apraksts

Akmens cilvēka uzmanību saistījis jau kopš seniem laikiem. Tas viņam kalpojis gan kā ierocis, gan kā darbarīks, gan arī kā uzticams celtniecības materiāls. Labs piemērs ir Gīzas piramīdas, kas saliktas no akmens bluķiem pastāv jau daudzus tūkstošus gadu un nekas neliecina, ka laika zobs spēs tās sagrauzt arī nākotnē.

Akmens mūsdienās nav zaudējis savu aktualitāti arī uz daudzo mākslīgo materiālu fona. To joprojām izvēlas cilvēki, kuriem ir svarīgi lai apkārt būtu īstas lietas, kas uzticami tiem kalpo. Jo izvēloties mazāk pārbaudītos materiālus, nav zināms, piemēram, cik ilgi betons spēs izlikties par akmeni vai plastmasa - par koku.

Mūsu uzņēmums piedāvā plašā sortimentā īsta akmens materiālus, kā arī piedāvājam jau gatavus risinājumus Jūsu projektu realizācijai - piedāvājumā plašā sortimentā kāpņu akmens plākšņu risinājumi, plašs bruģakmeņu un apdares plākšņu piedāvājums. Piedāvājam arī daudz citus akmens labiekārtojuma elementus, žogu stabus, akmens palisādes, apmales, segumu plāksnes, puķu traukus, akmens solus, nosegplāksnes un daudz ko citu. 

Jebkurš dabīgā akmens materiāls, lieliski papildinās jebkuru Jūsu vidi un uzlabos Jūsu dzīves kvalitāti.

Īsts akmens ir ekoloģiski tīrs, to ražošanas, un vēlāk lietošanas procesā nerodas nekāds apkārtējās vides piesārņojums - akmens ir drošs un draudzīgs dabai, cilvēkam. Dabīga akmens izstrādājumi radīs patīkamu dzīves vidi ap jums. Mūsu speciālisti palīdzēs jums ar konsultācijām, dizaina projektēšanu, izvēlēto materiālu transportēšanu un iestrādi.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 54688
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 474615
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
    D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Vārpiņas MR, SIA
    Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
    Madaras, atpūtas māja
    Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    Vidzemes logi, durvis un logi
    Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
    Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
    Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
    Waldmeisteri, viesu māja
    Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
    Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
    Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma