Vidzemes logi, durvis un logi

Apraksts

Mūsu misija - ieklausīties, izprast un ražot klientu vajadzībām un viņu budžetam atbilstošas, kvalitatīvas un energoefektīvas stiklotās konstrukcijas.

PVC logu un durvju ražošanai esam izvēlējušies:

  • KBE 70, KBE 76AD un KBE 88 profilus - ražoti Vācijā;
  • Roto NT un Winkhaus furnitūru - drošu, izturīgu un ērtu lietošanā;
  • modernas un precīzas URBAN iekārtas un efektīvu ražošanas risinājumu;
  • kvalificēti darbinieki izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu.

Vīzija

SIA "Vidzemes logi" ir viens no vadošajiem Latvijas logu ražotājiem, kas ne tikai apmierina vietējo pieprasījumu, bet arī sekmīgi eksportē PVC un alumīnija logus un durvis uz citām ES valstīm, turpinot nodrošināt augstu un ES prasībām atbilstošu izstrādājumu kvalitāti.

Vērtības

Zilā krāsa mūsu logo simbolizē sadarbību, saprāta spēku, lojalitāti. Savukārt zaļā - dabas krāsa, simbolizē mieru, harmoniju un izaugsmi. Mūsu ražotne atrodas zaļā vietā blakus zilam Burtnieku ezeram. Mums ir svarīgi, lai tas, ko mēs ražojam, būtu ne tikai augstas kvalitātes izstrādājums, bet lai tas būtu nekaitīgs apkārtējai videi un cilvēkiem.

Tieši tādēļ PVC profili, ko izmantojam savu logu ražošanai, nesatur ne kaitīgus savienojumus, ne svinu. Tie ir pilnībā otrreiz pārstrādājami, turklāt tos var pārstrādāt pat vairāk kā 8 reizes, materiālam saglabājot savas īpašības. Šīs plastmasas kalpošanas laiks pārsniedz 60 gadus un tas ir viens no ilgtspējīgākajiem materiāliem, kas šobrīd pieejami. Profili 100% tiek ražoti Vācijā, uzņēmumā Profine GmbH.

Profine GmbH ir Eiropas līderis logu profilu ražošanā. Ražošanas process un gala produkts pilnībā atbilst vides aizsardzības prasībām. Sertifikāts, kas izsniegts šai ražotnei, apliecina, ka Jūs nopirksiet dabai draudzīgus un augstas kvalitātes logus, kas atbilst visām tehniskajām prasībām. Turklāt tie ilgi kalpos, nodrošinās daudz labāku siltumizolāciju, būs noturīgāki pret laika apstākļu ietekmi, atšķirsies ar labākas kvalitātes virsmu matēto spīdumu. Šī ražotāja profiliem ir 20 gadu kvalitātes garantija.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 33570
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 289535
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Eglieni, viesu māja
    Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
    Vašlejas, viesu māja
    Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Tavs Draugs, zoosalons
    Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
    Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
     Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma