Apraksts
Stiklu šodien nav ar ko aizvietot, bet to var pilnveidot. Būvmateriālu tirgus piedāvā patērētājam stiklu, kas ir aplīmēts ar speciālu aizsargplēvi. Ja uz aizsargātu ar šāda veida plēvi stiklu iedarboties ar smagu skaldošo ierīci, piemēram cirvi vai akmens drumslu, tad stikls tiek nenozīmīgi sasists tikai cirtiena vietā. T.i., lai uztaisītu caurumu stiklā vajadzēs pielikt daudz spēka un, kas ir svarīgi, laika. Kā arī plēves efektīvi aizsargā no dažāda veida sprādzienu sekām, neļaujot stikla drumslām haotiski aizlidot uz visām pusēm. Vasaras periodā paaugstināta temperatūra telpā nelabvēlīgi ietekmē cilvēku pašsajūtu un darba spējas, kā arī negatīvi ietekmē datoru un citas orgtehnikas darbību. Saules aizsargplēves uzstādīšana ievērojami samazinās siltuma, kas ienāk telpā no ārpuses, daudzumu. Pat karstajā laikā Jūs baudīsiet patīkamu vēsumu. Atsevišķos gadījumos, ja Jūs izmantojat saules aizsargplēvi, Jums nevajag iedarbināt kondicionierus. Ziemas laikā siltuma ievērojama daļa, kura parasti iznāk ārpus telpas caur stiklu, tiek atstarota atpakaļ telpā, līdz ar to paaugstinot temperatūru un samazinot enerģijas patēriņu. Plēvju lietošana mērķi un uzdevumi : :: Dažāda vieda sprādzienu sekām, neļauj loga lauskām haotiski aizlidot. :: Uguns izplatīšanās ugunsgrēka gadijumā. :: Ielaušanās un izslēdz zādzību ( izsist un nozagt ). :: Tiešiem saules stariem ( paaugstināta temperatūra telpās nelabvēlīgi Ietekmē cilvēku pašsajūtu, viņu darba spējas, kā arī negatīvi Iedorbojās uz kompjūteriem un citu orgtehniku ). :: Siltuma zudumiem gada aukstajā laikā. :: Acis no ultrovioletu staru ( UV ) iedarbības. :: No salona izbalošanas Jūsu mašīnai. :: No lauskām ja saplīst stikls. :: Uzlabo telpu interjeru un dizainu. :: Rada konfedenciālu atmosfēru telpās jebkurā diennakts laikā.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 52483
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 619745
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Megadžouls, SIA
    Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Līgatnes Zemturi, viesu nams
    Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
    Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
    Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

    Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

    Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
    Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
    1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
    Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
    1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
    - Pieslēgums pie elektrības,
    - Dzeramā ūdens uzpildīšana,
    - Kanalizācijas pieņemšana,
    - Duša,
    - Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
    Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
    Arņa Preisa keramikas darbnīca
    Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Eco Roof niedru jumti un celtniecība
    Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma