Apraksts
Niedru jumti, niedru dizains – ātri un kvalitatīvi visā Eiropā! ECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta piedāvātajiem materiāliem. Veikto darbu apjomi ir palielinājušies, mūsu darba kvalitāte un profesionālisms zināms arī aiz mūsu valsts robežām. Esam strādājuši citās Eiropas valstīs, pēdējie lielākie darbi tika veikti Lietuvā. Niedru jumta cenu ietekmē konstrukcijas sarežģītība, klājuma biezums, jumta logi, skursteņi, izbūves, kores materiāls. Strādājot pie lieliem pasūtījumiem, tiek veidotas elastīgas cenas. Niedru klājēju seno amatu esam mantojuši no paaudzēm. Turklāt atrodamies Latvijā, Papes ezera krastā, kur savvaļā tiek audzētas niedres – šīs niedres ir ekoloģiski tīras, jo to audzēšanai netiek izmantota ķīmija. Niedru jumti ir ne tikai senajām Latvijas mājām, bet arī citviet Eiropā – visbiežāk kūrortu zonās, visu veidu ārējos bāros un lapenēs. Protams, arī būvējot ekoloģiski tīras mājas, piemēram, guļbūves, tiek izmantoti ekoloģiski tīrie niedru jumti. Jau senā pagātnē niedru jumti tika izmantoti zemēs gar Baltijas jūras krastu, kā arī Skandināvijas valstīs. Niedru jumtu pielietojums ir ļoti plašs un ekskluzīvs. Niedru jumti ir ļoti silti, ekoloģiski tīri un iekļaujas jebkurā ainavā – vai tas būtu industriālais pilsētas rajons, vai mazs namiņš Alpos. Niedru jumtu elementus veiksmīgi var izmantot dažādu telpu dizainā, teiksim, virs bāra letes. Ļoti veiksmīgs risinājums – niedru jumtus izmantot kā dekoratīvi plānos jumtus saulessargiem vai nojumēm, pārvietojamiem tirgus stendiem. Niedres kā segums ir ļoti viegls, silts un dekoratīvs. Ar to Jūs vienmēr izcelsieties apkārtējā ainavā un vidē, pozitīvā nozīmē, protams. Niedru jumts mūsdienās ir kļuvis vizuāli pievilcīgāks, ilgāk kalpo un turklāt ir ugunsdrošs. Šīs trīs lietas tad arī nosaka jumta kvalitāti. Ugunsdrošība visvairāk uztrauc klientus. Niedru jumts nedeg, ja ir uzklāts blīvi un nav brīvu gaisa plūsmu, kā arī ja ir ievērotas ugunsdrošības normas pie skursteņiem, griliem un citās vietās ar atklātām liesmām. Tas ir līdzīgi kā kad biezu grāmatu ieliekam ugunskurā, taču tā nedeg ar atklātu liesmu. Šobrīd esam uzklājuši daudz niedru jumtu Latvijā. Interesanti objekti bija Cēsu rajona Amatciemā un daudzās citās vietās, kur vēl aizvien piedalāmies ļoti savdabīgu ciematu būvēs. Ļoti savdabīgs un interesants darbs bija vienā no lielākajiem Eiropas akvaparkiem – „Līvu” akvaparkā –, kur klājām niedru jumtus uz dekoratīvajiem saulessargiem akvaparka iekšējā interjera tropu daļā. Mēs ne tikai klājam jaunus niedru jumtus, bet arī tos restaurējam. Visvairāk restaurācijas darbu esam veikuši Liepājas rajonā.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 58209
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 369053
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    RMS Heating, SIA, siltumtehnika
    RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
    D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
    D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Ūši, kempings
    Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
    Urakši, lauku māja
    Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
    latvaslini, veikals
    latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma