Apraksts

SIA "ESELO" darbības pamatvirziens ir elektromateriālu- automātikas, apgaismes, kabeļu, atjaunojamās enerģijas, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība.

Mūsu klienti ir elektromontāžas firmas, celtniecības kompānijas, ražotāji, valsts, pašvaldību iestādes, mazumtirdzniecības uzņēmumi un veikali.

Jau 1992. gadā Igaunijas galvaspilsētā Tallinā tika nodibināts SLO OY meitas uzņēmums SLO EESTI AS, kas 1998. gadā atvēra savu pārstāvniecību Latvijā.

2000. gadā tika dibināts SIA SLO Latvia un tika atvērta pirmā elektromateriālu vairumtirdzniecības noliktava.

2003. gadā SONEPAR GROUP, paplašinot savu darbību Latvijā, nopirka Latvijas uzņēmumu SIA MG ELEKTRO. Abi uzņēmumi tika apvienoti ar nosaukumu SIA SLO Latvia.

2020. gada 21. jūlijā starptautiskā Sonepar grupa nodeva visas SIA SLO Latvia īpašumtiesības SIA ESELO, kura dalībnieki ir SIA SLO Latvia vadība.

Mūsu veiksmi nosaka uzņēmuma stabilitāte, augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte. Mēs nepārtraukti rūpējamies par savas vadības sistēmas pilnveidošanu un attīstību.

Mēs rūpējamies par enerģiju taupošu produktu popularizēšanu sabiedrībā. Ar savu partneru starpniecību mēs nodrošinām efektīvu elektrotehnisko produktu un izlietotā iepakojuma šķirošanu, savākšanu un pārstrādi.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55499
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1784054
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma