Apraksts
Dekoratīvie stādi - no Lieldienām līdz Ziemassvētkiem. Dekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir “Kokaudzētavas Baltezers“ darbības nozare. Realizācijā kokaudzētava piedāvā visplašāko augu sortimentu Latvijā. Uz doto brīdi kokaudzētavas sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu. Un tomēr katru gadu stādu sortiments tiek papildināts ar jauniem augiem, lai pircējiem būtu maksimāli liela izvēle no Latvijas klimatiskajai zonai atbilstošiem augiem. Sekojoši, lai pircēji gūtu pašu labāko, kas ir pieejams kokaudzētavā, tās galvenais mērķis ir nodrošināt stādu kvalitāti un to atbilstību vietējiem klimatiskajiem apstākļiem. Lai nodrošinātu apzaļumošanai nepieciešamo materiālu no agra pavasara līdz vēlam rudenim “Kokaudzētavas Baltezers” stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros. Saimniecība izveidota uz meža kokaudzētavas bāzes, kuras darbība aizsākta jau 1972. gadā Inčukalna MRS sastāvā. Kopš 1990. gada kokaudzētava darbojas kā privātuzņēmums – SIA “Kokaudzētava Baltezers“. Kokaudzētavu apsaimnieko jau otrā paaudze, kā rezultātā ir uzkrāta vērā ņemama pieredze un zināšanas. Uzkrātā pieredze ļāvusi izstrādāt īpašu tehnoloģiju, lai nodrošinātu stingru un drošu stādu sakņu kamolu, kas ļauj stādam labi iesakņoties jaunajā vietā pēc pārstādīšanas. * nodrošināt Latvijas tirgu ar kvalitatīvu, pašu audzētu, Latvijas klimatiskajiem apstākļiem atbilstošu dekoratīvo augu stādāmo materiālu; * nodrošināt iespēju iegādāties mūsu preci visu sezonu, t.i., lai dārzu un parku ierīkošanai vajadzīgais materiāls būtu pieejams no agra pavasara līdz vēlam rudenim (to panāk stādus ar labu sakņu sistēmu pārdodot konteineros); * paplašināt stādu ražošanu, ieviešot jaunākās tehnoloģijas un darba paņēmienus, samazinot preces pašizmaksu; * uzlabot tirdzniecības pakalpojumus.
Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 75289
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 845162
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vidi, viesu nams
    Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
    Improvement, SIA
    Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    ESELO, centrālā noliktava
    ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
    PREMIUM MANAGEMENT, SIA
    PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
    Folio, SIA
    Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
    Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
    Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma