Chiffon, clothing

Description

SIA Chiffon ir uzņēmums , kas darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas , kuras tiek realizētas savā salonā. Lai gan salons darbojas neilgu laiku, tas ir ieguvis nedalītu klientu atsaucību un ar katru mēnesi mūsu klientu skaits palielinās. Salona priekšrocība noteikti ir tā , ka pie mums ir iespējams iegādāties arī audumus no Francijas un Itālijas ražotājiem. Tas ļauj mums piedāvāt saviem klientiem aktuālas kolekcijas par pieņemamām cenām . Mūsu klienti ir apmierināti ar piedāvāto servisu un kvalitāti , jo pie mums ir iespējams gan izvēlēties audumu , gan izveidot atbilstošu tērpa modeli, gan arī to izgatavot. Tāpat mūsu salonā ir iespējams iepazīties ar pēdējām modes tendencēm no jaunākajiem modes katalogiem.

Video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 20513
    Showed in search results : 118923
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    Gaišos toņos, burial services
    Gaišos toņos, burial servicesFuneral service complex, formatiuon of documents and all the accesories necessary for funeral, day night morgue services, agent call to home.
    Bobcatdarbi
    BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    Mākslas darbnīca Antīks
    Mākslas darbnīca AntīksArt workshop "Atīks". Paintings, pictures with ink, interior equipment, room decoration. Furniture restauration. Painting studio.
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAIf you want to install a flagpole near your private house or company, if you need company or other flags, then K-MASTI.LV is the right place to get what you want! Flags and flagpoles are our business!
    Gintus, SIA, land surveying
    Gintus, SIA, land surveyingLtd Gintus, land surveying, topography, minute planning, execution schemes, border plans.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma