Description

Aicinām izbaudīt lauku paradīzi! Nakšņošana lauku mājā līdz pat 40 personām (ar papildvietām). Pirts un pirtnieka pakalpojumi, svinību telpa, atpūta dabā – peldvieta dīķos, makšķerēšana, sporta un atpūtas laukumi. Saimnieki piedāvā nobaudīt žāvētas zivis vai zivju zupu no Jūs pašu iegūtā loma.

Brīvi pieejams WiFi.

Makšķerēšanai 17 zivju dīķi.

"Paradīzēs" varat rīkot arī svētku svinēšanu brīvā dabā un kā arī nakšņot teltīs. Vairāk informācijas par piedāvājumu www.paradizes.lv un Facebook.com lapā
Viesošanos "Paradīzēs" iepriekš piesakiet!

ZIEMA

PARADĪZĒS ir balta, balta, mieru nesoša, meditatīva. Nāc un mēģini noķert savu zelta zivtiņu (zemledus makšķerēšanā). Ja esi siltummīlis, tad Paradīzes piedāvā iekurtu kamīnu, lutināšanu ar karstu pirtiņu un smaržīgās lavandas relaksāciju.

PAVASARIS

PARADĪZĒS ielustē visus - gan jaunos, gan pieredzes bagātos. Te skanīgākās lakstīgalas māca dziedāt un ievilina katru ziedošajās ievās. Te odi vedina uz kuplākajiem pureņu ceriem, un irbju mātes cālēni rāda, kur aug smaržīgākie ceriņi un jasmīni, lai katrs varētu sev sasiet pirtsslotiņu. Bet pirms svarīgajām attīrīšanās procedūrām katram sevi ir Iespēja apliecināt kā visveiklāko, vismanīgāko futbola, volejbola un basketbola, visprecīzāko badmintona spēlētāju. Tad baudīt sulu kūri, lai pēc tam pa mēnesstaclņu dotos uz mīlīgo pirtiņu.

VASARA

PARADĪZĒS visus ieved dabas burvībā. Gan saulīti, gan viesus modina izteiksmīgais zaļo varžu koris. Pirmsbrokastu peldē viesi var rādīt paraugdemonstrējumus divos dīķos. PARADĪZĒS var izlūgties kaut ko skaistu svētelim un baudīt, baudīt: gan D vitamīna uzņemšanu, gan pļavu puķu lasīšanu pirts slotiņām un vainagiem, gan pasūtīt īpašo pirti ar zemeņu SPA.

Vai vēl kaut ko? Lūdzu -visromantiskākās vasaras naktis ir tieši Paradīzēs! Te.katra ieraudzītā krītošā zvaigzne noteikti izpildīs Jūsu vēlēšanos, katrs saulrlets radīs ikvienā mieru un gaišumu un katra griezes dziesma nomierinās un ļaus uzkrāt bagāto un dāsno vasaras spēku. Taču sapņotājiem un cerību ļaudīm Ir iespēja ielūkoties Visuma dzīlēs, vērojot mēnesi un zvaigžņu kopas teleskopā. Vai esi dzirdējis dabas balsi? Pasauc viņu un tā Tev atsauksies ar septiņām un pat vairāk atbalsīm.

RUDENS

PARADĪZĒS pienāk klusi un krāšņi- lapu zelts, sudrabs, ugunīgais sārtums un nomierinošais siltais dzeltenums vēsta par svētkiem - par tiem svētkiem, ko esam nopelnījuši visi- baudīt meža veltes: brūklenes, dzērvenes, pašiem tās bagātīgi salasot savos groziņos tuvējā mežā, un priecāties par karalisko sēņu klājienu sūnu paklājā. Rudens spēku var uzņemt, sēžot pie ugunskura un baudot to īpašo Paradīzes svaigumu un mieru, klausoties aizlidojošo gājputnu saucienos. Putnu ceļš ved uz dienvidiem, cilvēku ceļš - uz nākotni.

Video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 25121
    Showed in search results : 543361
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel
    Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel2007 year home kitchen Rudzons changed into new brand Madona Cafe Hotel Rudzons five rooms, 16 bed places, guest hall - spacious, light rooms. Welcome to Madona!
    Būvcentrs, building material sale
    Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
    Fotostudijas.lv, photo studio
    Fotostudijas.lv, photo studioPhoto studio in the center of Riga. Photo studio rental and photographer services. A photo session in the studio or at your chosen location. Large format printing, canvas and photo books.
    Burtnieki, guest house
    Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"Stonecutter Modris Bērziņš offers borings in the stone, elements of fire place, works of art - sculptures. Makes granite tombstones, margins. Design elements for garden.
    Vidi, guest house
    Vidi, guest houseA rest place at the lake Sasmaka. A place for celebrations, sport event organization. Banquet hall and bathhouse.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsRRC Jaunķemeri – health gifted by nature! Locates in Jurmala, in the unique and healing resort conditions, which combine the reserved environmental entirety.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma