Description
Izgatavojam visdažādākās mēbeles: virtuvei, viesistabai, bērnistabai, guļamistabai, iebūvējamās. Apmēbelējam birojus, kafejnīcas, bārus un veikalus. Mūsu profesionāļu komanda ir ar vairāk nekā astoņu gadu pieredzi. Rūpīgi sekojam līdzi mēbeļu tirgus jaunumiem. Piedāvājam mūsdienīgus risinājumus mēbeļu dizainā, materiālos un konstrukcijās. Īstenojam jūsu, mūsu vai kopīgi izstrādātus projektus – individuālus, praktiskus, klasiskus vai modernus. Priecāsimies par sadarbību! Par mēbelēm: Mēbeļu galvenā funkcija ir to praktiskais pielietojums. Tomēr izvēloties materiālus, formu un krāsu salikumu, mēbeles telpai piešķir kāda noteikta stila, interjera vai mājīguma noskaņu. Ir svarīgi izvēlēties optimālākos izmērus, lai mēbeles būtu ērtas cilvēkiem, kuri tās ikdienā lietos, kā arī, lai tās vizuāli iederētos telpā un lieliski pildītu tām paredzētās funkcijas. Dažkārt telpu izmēru vai citu īpatnību dēļ ir vajadzīgi nestandarta risinājumi. Tādās reizēs ir labi paļauties uz mēbeļu konstruktora radošo izdomu un profesionalitāti, kas saskaņota ar klienta iespējām. Šobrīd mēbeļu materiālu klāsts ir ļoti plašs. Dabīgā koka mēbeles vienmēr ir augsti vērtētas. Lai mēbeles būtu kvalitatīvas, būtiski ir pareizi sagatavot kokmateriālu un izvēlēties pareizo laiku tā zāģēšanai un dabīgai žāvēšanai, lai materiāls pēc mēbeles izgatavošanas nesāktu plaisāt vai vērpties. Tāpēc dabīgais koks ir viens no dārgākajiem materiāliem. Lētāks risinājums ir finierētas mēbeles, kuras arī tiek augsti vērtētas. Tās gatavo no pamata plates, ko aplīmē ar plānu dabīgās koksnes kārtu, kurā vairs nav tik liela dabīgā koka sprieguma, tāpēc temperatūras vai klimata mitruma maiņas neizraisa vērpšanos vai plaisāšanu. Tāpat pieejamas ir arī plates ar mākslīgu pārklājumu, kurās imitētas koka, akmens vai kāda cita materiāla dabīgā struktūra. Bet struktūru var veidot arī mākslīgu, kas ir ļoti piemēroti modernam interjeram. Šādas mēbeles var izgatavot ātrāk un to izmaksas ir zemākas.
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 70751
    Showed in search results : 1176752
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAPaintings and wall paintings in a professional restoration, as well as painting decorative frame restoration and gilding with gold leaf. Wall paintings and decorative finish. Interior design and consulting.
    Ungurmuiža, guest house
    Ungurmuiža, guest houseUngurmuiža is a harmonious ensemble of 18th century wooden buildings, surrounded by giant oaks, it occupies an important place among the heritage of Latvian cultural monuments. It was built in 1732 by Baron von Kampenhausen as the home of his family, and today no similar baroque wooden buildings have survived in Latvia, the interiors of which are so richly decorated with murals. Suitable for modern conveniences, it will be created for your leisure, celebrations and seminars. You can enjoy the special atmosphere of the manor by strolling through the park under the giant oaks or drinking tea in the magnificent tea pavilion.
    Trutzi Baltic, SIA
    Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic is part of the large Trutzi group - a metal retail and wholesale company that offers a wide range of metal products, including metal pipes, metal sheets, metal structures, steel beams, profiles, fittings, angles, poles, 3D panel fences and fences.
    KMH kvadraciklu un motociklu noma
    KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
    Aldari, motel
    Aldari, motelA motel. Rooms for banquets and celebrations. Sport event organization.
    Prāga Lukss, salons-veikals
    Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma