ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss

  • Ziemeļu iela 14, Lidosta Rīga, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-1053
  • (+371) 67412108
  • zebra@zebracargo.com
  • www.zebracargo.lv
  • (+371) 29155365 - Menedžeris (Oskars Veinbergs)
  • Facebook
  • Juridiskais nosaukums : ZEBRA MOVERS LATVIJA, Pārvietošanās serviss
    Reģistrācijas numurs : 40003392175
    Juridiskā adrese : Ziemeļu iela 14, Lidosta "Rīga", Mārupes novads, LV-1053, Latvija
Apraksts

Kaut arī Zebra Cargo ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā. Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu darbu. Attieksme ir balstīta, lai darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

Mūsu pakalpojumi : * Bezmaksas konsultācija * Pārvietošanas darbu loģistikas plānošana * Biroja tehnikas un aprīkojuma pārvietošana * Dzīvokļa mantu pārvietošana * Personīgo mantu pārvietošana pa Rīgu, Latviju, Baltiju un citur pasaulē * Personīgo mantu profesionāla iepakošana * Gleznu un mākslas darbu profesionāla iepakošana * Mantu uzglabāšana & noliktavas pakalpojumi * Importa / Eksporta muitas formalitāšu nokārtošana * Pārvietošanas darbu apdrošināšana * Dzīvnieku transportēšana * Mākslas priekšmetu tranportēšana * Apdrošināšana * Ofisu pārvešana * Pārcelšanās * Mantu pārvešana * Pārcelšanās serviss * Pārvākšanās serviss * Krāvēju pakalpojumi * Iekraušana * Izkraušana * Pārvietošanās serviss * Mantu pārvietošana * Pārvākšanās * Biroja pārvešana * Pārvešana * Pārvietošana

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 70906
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1025261
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Leibuk, IK
    Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
    Jost Residence, brīvdienu māja
    Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
    Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
    Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
    Vašlejas, viesu māja
    Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Belameks, apdares materiāli
    Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
    Lapsas, atpūtas bāze
    Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
    Bramaņi, viesību nams
    Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma