Azarkrosti, viesu māja

Apraksts

Viesu māja Azarkrosti atrodas gleznainā, kalnainā Adamovas ezera krastā (ezera platība – 173 ha, 5 salas), 8 km no Rēzeknes Kārsavas virzienā. Šī vieta tiek dēvēta arī par "Latgales Šveici". Mājām ir piešķirts "Zaļais sertifikāts". 

Azarkrosti, viesu māja-. Viesu mājas pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 35 cilvēkiem (Tv, Wi-Fi), pirts (WC, duša, dvieļi), virtuvīte (trauki, plīts, tējkanna, ledusskapis). Viesu mājas otrajā stāvā atrodas 5 guļamistabas ar 15 guļvietām.  

Azarkrosti, brīvdienu māja Nedaudz tālāk no ezera, kalnā atrodas brīvdienu māja, kuras pirmajā stāvā atrodas kamīns, ar atpūtas telpu (TV, Wi-Fi) un nelielu virtuvīti (ledusskapis, elektriskā plīts, trauki) WC, duša. Brīvdienu mājas otrajā stāvā atrodas divas 2-vietīgas guļamistabas un WC. Pirmājā stāvā atrodas arī divvietīgs izvelkams dīvāns. Pavisam kopā 6 gultasvietas. 

Kas vēl ... Laivas noma, ūdensvelosipēda noma, volejbola laukums, novuss, šūpoles, piknika vieta, lapene, labiekārtota ugunskura vieta. 

Kā mūs atrast? Braucot virzienā no Rēzeknes uz Kārsavu, apdzīvotā vietā "Sondori", pirms autobusu pieturas "Sondori" nogriežamies pa labi (ir norāde "Azarkrosti", zemes ceļš), tālāk, pabraucot 1,5km, labajā ceļa pusē sekojot norādei "Azarkrosti" nogriežamies pa labi, uzbraucot kalnā, norāde "Azarkrosti", griežamies pa kreisi, nu tad tikai taisni līdz mājai pašā ezera krastā,ceļa malā. 

Apkārtne- informāciju par jāšanas sporta tradīcijām Latgalē un nodarbības ar zirgiem piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 20 km attālumā no "Azarkrostiem". 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar keramiķiem V.Vogulu un V.Pankovu, slaveno koktēlnieku A.Rancānu, gleznotāju G.Rancāni. Netālu no "Azarkrostiem" Jūs varat apskatīt arī Adamovas muižu, Sv.Helēnas avotu, Gribuļu pilskalnu, Purmaļu laukakmeni u.c. objektus.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 209191
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1440464
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    Ezerkrasti, atpūtas bāze
    Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
    Darba drošības centrs, SIA
    Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
    ANVI AM, SIA, darbnīca
    ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
    MS Auto noma, SIA
    MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
    DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
    DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma