Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eco Dowel, SIA

Eco Dowel, SIA

Miera iela 30, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 20030133
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jau gadiem strādājot nozarē, mēs jo vairāk saprotam mūsu klientu vēlmes.Lielāko prieku mums sagādā mūsu klientu pateicība par kvalitatīvi paveikto darbu,

klienta vēlmes un mērķi ir mūsu augstākā prioritāte.

Mūsu piedāvātā produkcija atbilst visaugstākajiem standartiem!

Mūsu pieredzējušie meistari un konsultanti sniegs Jums viss precīzākās atbildes un risinājumus pat šķietami viss sarežģītākajās situācijās,mums neviens darbs nešķiet par grūtu! Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem kvaltatīvako pakalpojumu un materiālu klāstu.

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni:

  • Projektešana;
  • Notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža;
  • Koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana;
  • Inženierkomunikāciju izbūve.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdensapgāde un kanalizācija Skatīt vairāk   Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve Skatīt vairāk   Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Skatīt vairāk   Bioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Koka karkasa ēkas Skatīt vairāk   Dārza moduļu mājas Skatīt vairāk   Lapenes Siltumnīcas    Koka siltumnīcas    Plēves siltumnīcas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Dārzkopības tehnika un inventārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4059
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21127


Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Visi banneri