Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma

Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma

Abavas iela 31, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 28759920
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu piedāvājumā ir:

  • Pārvietojamās pirtis - mucas
  • Pārvietojamās baļļas (kubli)
  • Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus
  • SUP dēļu noma
  • Dārza spēles : mini florbols, mini futbols, lidojošie maisiņi, disku golfs, badmintons, krāsainā jenga, jenga, cirks, domino, riču-raču

Vienlaicīgi varam apkalpot 85 laivotāju lielu grupu.

  • 9 divvietīgi atpūtas kajaki (2 pieaugušie, max.: 230 kg)
  • 5 divvietīgi kanoe (2 pieaugušie, max.: 270 kg)
  • 16 trīsvietīgas kanoe (2 pieaugušie + 1 pusaudzis, max.: 270 kg)
  • 2 četrvietīgas (2 pieaugušie + 2 pusaudži, max.: 350 kg)
  • 1 vienvietīgs atpūtas kajaks (1 pieaugušais, max.: 200 kg)
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMobilās, pārvietojamās pirtis    Pirtis Pārvietojamo kublu noma    Kubli    Apkurināms kubls    Džakuzi SUP dēļu noma, īre Laivu noma, īre    Kajaki, kajaku noma, īre    Kanoe laivu noma, īre Dārza spēļu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5650
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26661


Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Visi banneri