Zaļie ābolīši, viesu nams

Apraksts

Viesu nams "Zaļie Ābolīši "atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu viesu namā. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā. Upe Venta atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no viesu nama.

Bērnu spēļu un atpūtas laukums atrodas tikai dažu minūšu pastaigas attālumā no viesu nama.

Viesu nama "Zaļie Ābolīši "no koka iekārtotie numuri ir vienkārši, taču funkcionāli. Koplietošanas vannas istaba atrodas gaitenī.

Brokastis viesu namā tiek pasniegtas katru dienu no pulkst. 9:00 - 10:00. Nepieciešamības gadījumā ir iespējams arī agrāk. (Pēc klienta vēlmēm) .Tuvākais pārtikas veikals atrodas tikai 10 minūšu pastaigas attālumā.

Viesi par papildmaksu var izmantot saunu, kā arī veļas mazgājamo mašīnu.

Piedāvājam izmantot viesību zāli līdz 25 personām  un saunu . Tikai sauna (2 stundas 7 EUR/personai).

Pludmale ir 7 minūšu brauciena attālumā no naktsmītnes "Zaļie Ābolīši ", un Ventspils piedzīvojumu parks atrodas 10 minūšu brauciena attālumā.

Numuri: 2- vietīgi ar atsevišķām un arī ar divguļamo gultu

Vietu skaits: 10

Cenas:

Divvietīgs numuriņš ar kopēju gultu (Double): 36 - 40 EUR

Divvietīgs numuriņš ar 2 atsevišķām gultām (Twin): 44 -48 EUR

Viena vieta numuriņā: 22 -24 EUR

Papildus gultasvieta 15 EUR

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 51905
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 597010
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Tāti, kempings
    Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Aivars-K, akmens apstrāde
    Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
    Sīpoli, viesu nams
    Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma