Celmiņi, brīvdienu māja

Apraksts

            Meža ielokā, pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja ‘’Celmiņi’. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit ‘’īpašā režīmā’’, jo jābauda atpūta un daba.

Brīvdienu mājas "Celmiņi" tūrisma pakalpojumi ir pilnveidojušies, pateicoties LEADER projektu pieejai. Tika radīti vairāki jauninājumi un šobrīd klientiem tiek piedāvātas triju veidu pirtis:

* Tvaika jeb Turku pirts;

* Pagraba pirts kas aprīkota ar saunu;

* Latviskā pirts ar iespēju izbaudīt ‘’pērienu’’

Zvaigžņotās debesis romantiskāk vērot āra kublā. Klientiem pieejami divu veidu kubli ( parasts un džakūzī).

Aktīvajā sezonā nakšņošana iespējama ne tikai viesu mājas telpās, bet arī divvietīgos un trīsvietīgos Eko-namiņos’’.

Lai uzlabotu labsajūtu drosmīgākie var sevi palutināt ‘’Bišu dziedinātavā’’, ko plaši izmanto Ukrainā, kā arī šis pakalpojums iekaro Latvijas tirgu.

Ierodoties brīvdienu mājā jūsu ģimene un pārējie viesi visas dienas garumā varēs aktīvi pavadīt laiku.

Atkarībā no sezonas mēs piedāvājam:

* radošās nodarbes – darbnīcas (keramikas, sietspiedes, stikla apgleznošanas, mīļlietiņu pagatavošanas un citas darbnīcas);

*dažādas erudīcijas, komandu vienojošās spēles un spoortiskās aktivitātes (nūjošanas inventāru, velosipēdus, lielformāta un citas āra spēles);

* peintbola spēles teritoriju, aprīkojumu un inventāru;

* loka šaušanas inventāru;

* ziemas prieku baudīšana vizienoties ar sniega motociklu;

* izzinošu, pētniecisku ‘’Dabas skoliņa’’ pašiem mazajiem un citiem interesentiem;

Kad radoši esam padarbojušies un iestājies neliels ‘’izsalkums’’ ir iespēja baudīt uz ugunskura vārītu zupu vai pasūtītās pusdienas no tuvējām kafejnīcām.

Tāpat brīvdienu mājā ir pieejama ar visu inventāru aprīkota virtuve āra grils, kur jūs paši variet pagatavot sev tīkamo maltīti.

Blakus mums attālumā līdz 10 km ir vērts apskatīt un izbaudīt:

Dzirkaļu pilskalns;

Laukezers un Laukezera dabas parks;

Ildzenieku, Namiķa un Baļotes ezeri;

Mīļdzīvnieku (alpaku) apskates vieta;

Pieejamo pakalpojumu izmaksas tiek saskaņotas ar katru klientu individuāli pusēm vienojoties.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 119943
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1690230
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vārpiņas MR, SIA
    Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
    Ireneta, kāzu salons
    Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
    Muižnieki, kempings
    Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
    Terion, veterinārā klīnika
    Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
    Akmens lietas, SIA
    Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Bonaselect, mēbeles
    Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
    Kantes krogs, atpūtas komplekss
    Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma