Turies!, pasākumu organizēšana

Apraksts

Virvju trase

Virvju trase jebkurā vietā un laikā. Pārvietojumā virvju trase ir veidota no metāla konstrukcijām. Virvju trase ir aprīkota ar patstāvīgu drošināšanas sistēmu “Saferoller” un ir piemērota gan pieaugušiem, gan bērniem.

Trases garums: no 18 līdz 100m

Trases augstums: no 2,5m līdz 5m

Šķēršļu skaits: no 4 līdz 20

Pasākumu formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes

Vertikālā kāpšana

Vertikālā kāpšana ir veids, kā pārbaudīt savu spēju robežas, pārvarēt bailes un sasniegt šķietami nesasniedzamu mērķi. Dažādi kāpšanas uzdevumi, kas veicami līdz pat 9m augstumā. Vertikālā kāpšana ir lielisks komandas saliedēšanas pasākumu pakalpojums. Konstrukciju iespējams uzbūvēt praktiski jebkur ar nosacījumu, ka segums ir līdzens.

Kāpšanas augstums: 7 līdz 9m
Šķēršļu skaits: no 8 līdz 14
Pasākumu formāts: saliedēšanas pasākumi, izstādes

Turies! futbols

Labi zināma galda futbola lielformāta versija. Spēle piedalās divas komandas, katrā 6 spēlētāji. Lielo galda futbola laukumu iespējams uzstādīt praktiski uz jebkura seguma ar nosacījumu, kas tas ir līdzens.

Laukuma izmēri: 12 x 8m

Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Citas konstrukcijas

Skatuves konstrukcijas, sporta pasākumu starta/finiša arkas, nestandarta risinājumi dažādiem pasākumiem. Plānojam un veidojam dažāda veida un pielietojuma konstrukcijas.
Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10551
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 57950
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vējkalnietis, vīna darītava
    Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
    Inčukalna strops, viesu māja
    Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
    Oneway Logistics, SIA
    Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
    URALA, viesu māja
    URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    LD apartamenti
    LD apartamentiLaipni lūdzam!
    Baltijas durvis
    Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma