Apraksts
Mūsu saimniecības nozare ir dekoratīvo stādu pavairošana, audzēšana un tirdzniecība. Piedāvājam plašu skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortimentu. Pie mums Jūs atradīsiet 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumus, kā arī ap 200 ziemciešu puķu nosaukumus. Katru gadu papildinām mūsu sortimentu ar jauniem, Latvijā ziemojošiem augiem. Stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros (podiņos), kas nodrošina stādu realizāciju visu veģetācijas periodu no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Esam neliela ģimenes kokaudzētava ar stabilu vietu Latvijas kokaudzētavu saimē. Salīdzinoši īsā laikā esam ieguvuši daudzu klientu uzticību, kuri pie mums brauc iegādāties stādus ne tikai no Latvijas daudziem novadiem. Esam ieinteresējuši pircējus arī no Krievijas, Lietuvas un Igaunijas. Savus klientus cenšamies piesaistīt ar labu stādu kvalitāti un, iespēju robežās, individuālu pieeju katram. Palīdzam piemeklēt vispiemērotākos augus, respektējot pircēju vēlmes un situāciju viņu dārzā. Diemžēl pavasara lielajā stādu iegādes "maratonā" ne vienmēr spējam katram pievērst pienācīgu uzmanību, tādēļ īpaši aicinām pie mums arī pēc Līgo svētkiem. Ziedošie lapu krūmi būs viskrāšņākie, un mums atliks vairāk laika konsultācijām par iegādājamo stādu īpatnībām. Atcerēsimies, ka stādus ieaudzētus podos, varat droši stādīt no agra pavasara līdz vēlam rudenim, kamēr zeme vēl nav sasalusi. Mums ir svarīgi, lai Jūs būtu apmierināti, jo vēlamies iegūt Jūsu uzticību un ceram uz ilgtermiņa sadarbību. LAIPNI LŪDZAM APMEKLĒT MŪSU KOKAUDZĒTAVU!
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 47377
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 560251
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Smēde, metālapstrāde
    Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
    Mežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    Malvīne, viesu māja
    Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
    Jaunsvelmes, viesu māja
    Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
    FINLAT
    FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
    LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
    LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma