Apraksts

Valteri ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, draugu vai darba biedru kompānijām. Viesu namā, kas atrodas pašā Daugavas krastā, labi jutīsies pat 100 cilvēku lielas kompānijas, sporta spēlēm teritorija līdz 500 cilvēkiem. Šeit jūs varat atpūsties, baudot lauku mieru, dabu un Daugavas ūdeņus, sarīkot nelielas svinības vai veselības stiprināšanas kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā. Šī ir piemērota vieta arī kāzu svinībām vai darba semināriem, nometnēm un sporta spēlēm.

Viesu nams piemērots mierīgai atpūtai nelielā draugu kompānijā, atraktīviem pasākumiem, nopietniem semināriem (līdz 70 pers.). Saldam miegam piedāvājam labiekārtotus numuriņus un papildu vietas uz matračiem (kopumā 35 guļvietas), vasaras periodā 50 guļvietas.

Šeit varēsiet priecāties par uguns liesmu kamīnā, dziedāt karaoki, spēlēt biljardu vai skatīties TV un video. Intīmākai gaisotnei varēsiet izmantot atpūtas telpu viesu namā un lapenīti vai šūpoles Daugavas krastā. Bērnu priekam esam izveidojuši spēļu laukumu.

Mūsu virtuvē jums ir iespēja pagatavot mielastu gan sev, gan saviem viesiem. Iepriekš vienojoties, klājam arī svētku galdus. Valteri ir nams ar dvēseli. Katra lieta šeit ir koktēlnieka izsapņota un izlolota, veidojot guļbaļķu namam īpašu auru. Brauciet ciemos un pārliecinieties paši! Gaidīsim!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 91400
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1753261
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Florius, SIA
    Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
    Labs virziens, SIA
    Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
    Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
    Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
    Jaunpils pils, viduslaiku pils
    Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Intema, SIA
    Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
    Atlas Motors, autosalons - autoserviss
    Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
    Arco Color Latvija, SIA
    Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma