Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss

  • Bērzu gatve 11, Kadaga, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija
  • (+371) 29455225
  • ilze@labapirts.lv - labapirts@inbox.lv
  • www.labapirts.lv
  • Juridiskais nosaukums : SIA B11
    Reģistrācijas numurs : 40003645544
    Juridiskā adrese : Mārupes novads, Marupe Rūķi
Apraksts

Ballītēm, nopietnām svinībām, vienkārši atpūtai- Laba pirts pie Gaujas.

Jauna guļbaļķu māja skaistā priežu mežā 20 km no Rīgas, Gaujas krastā. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins, virtuvītē trauki līdz 50 personām, āra terase svinībām, grils. Pagalmā ir volejbola laukums un šūpoles.

Komfota cienītājiem- nupat durvis vērusi viesu māja ar astoņiem  numuriem(3divvietīgie, 2trīsvietīgie, 2četrvietīgie un lukss). Ar komfortu varam izguldīt 22personas, 13 personas bēniņu stāvā vienvietīgās gultās un vēl 15 papildvietās uz matračiem(pavisam ar nakšņošanu varam uzņemt 50 personas).

Varam piedāvāt karstā ūdens baļļu, kas atrodas Gaujas krastā, kā arī seno etnogrāfisko melno pirtiņu, būvētu pēc senlatviešu tradīcijām.

Piedāvājam rīkot orientēšanās piedzīvojumu sacensības riteņbraucējiem un kājāmgājējiem. Tas ir neaizmirstams piedzīvojums gan lieliem gan maziem.

Jūs gaida romantisks koka namiņu komplekss un pastaigas priežu mežā! Brauciet ciemos!

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 83669
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1640465
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
    Ķekavas zoo
    Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
    Dizains un Druka, SIA
    Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
    Eko Solis, SIA
    Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
    Lotes Toys, veikals
    Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Vila VAKARĖ , viesu nams
    Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
    LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
    LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma