Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mēs esam epilskalns dzijas.

Adīšana - vienam tas ir hobijs, otram darbs, vēl kādam miera piepildījums. Cilpiņa pēc cilpiņas un top jauns apģērbs - zeķe, šalle, cepure, džemperis un tas ir tavs, tikai tev vienīgai/vienīgajam kaut kas īpašs un neatkārtojams.

Es pati adu jau kopš bērnības, atceros, kā vecāmāte, mana Acīte, tā es viņu mēdzu saukt, mācīja man adīt pirmos paraudziņus, tad jau tapa pirmā šalle lellei, tad man, pēc tam zeķes, cimdi līdz pirmajam džemperim, par ko es biju ļoti lepna. Un tā nav tikai adīšana, bet tās ir arī atmiņas. Tās ir atmiņas arī par to, kā tika piepildīta pūra lāde ar adītām zeķēm un pirmiem cimdiņiem meitenēm.

Gadiem ejot, adīšanai palika mazāk laika, bet dzija manā dzīvē ienāca jaunā veidolā, es to sāku tirgot un tagad dzijas veikals ir izaudzis par manu sirds lietu, kurā ieguldu savu darbu, enerģiju, meklējot jaunumus, piepildot plauktus aizvien vairāk un vairāk un, radot interesi par adīšanu arī citos.

Tā kā neesam dzijas veikals Rīgā, esam radījuši iespēju iegriezties mūsu dzijas pasaulē epilskalns dzijās internetā. Ar prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem, palīdzēsim atrast sev piemērotāko kamoliņu un krāsu. Ienāc mūsu e-veikals un uzsāc savu draudzību ar mums.

Es izveidoju savu atmiņu stāstu, veido arī Tu un droši padalies ar to mūsu blogā, piepildīsim savu grozu ne tikai ar kamoliņiem, bet arī ar atmiņām.

Ar mīlestību Ilga.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzijas    Zeķu dzijas    Vilnas dzijas    Alapka dzijas    Angoras dzijas    Mohēras dzijas    Kokvilnas dzijas    Makramē dzijas    Dzijas bērniem    Turcijas dzijas    Raibas dzijas    Pašraksta dzijas    Akrila dzijas    Merīno dzijas Šūšanas un rokdarbu piederumi    Adīšanas piederumi Preces dārzam    Sēklas    Sīpolpuķes    Puķu podi    Minerālmēsli    Istrumenti dārzam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10639
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34368


EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri