Kalumi SIA, kalumi

Apraksts

Uzņēmums SIA „KALUMI”

Īpašnieks un kalējs: Kaspars Auza

1989.g.- Tautas daiļamata meistars 1992.g.- Latvijas amatniecības kameras diplomēts kalējmeistars (melnais metāls) un varkalis (krāsainais metāls).

Ar saviem darbiem piedalījies Zviedrijā, Norvēģijā. Latvijā – izstādēs un publiskajā telpā.

Skaistā vietā Vidzemē, starp Bīriņu un Igates pilīm atrodas sena akmens ēka, kas celta 200 gadus atpakaļ – Pētera I laikā. Pašlaik tajā kalējs Kaspars Auza ir izveidojis privātu kalējlietu muzeju, radot iespēju interesentiem un jaunajiem pāriem ar kāzu viesiem baudīt šo īpašo piedāvājumu.

Kalējdarbnīcā jaunajai sievai ar vīra palīdzību ir jāgludina pirmās nakts lina palagu. To dara ar 150 gadu senu gludekli, kas piekrauts ar laukakmeņiem. Savukārt, jaunajam vīram kopā ar kalēju jānokaļ pašam savs Laimes pakavs, piepalīdzot jaunajai sievai. Kalējs viņu pakavam nepieskaras, jo katrs pats ir savas laimes kalējs.

Pēc labi padarīta darba, jaunais pāris, kopā ar visiem nobaudot dzirkstošu šampanieti, ir gatavi doties savas jaunā dzīves ceļā.

Objekti Latvijā Veidojis metāla dizainu sadarbībā ar arhitektiem un dizaineriem Latvijas populārākajiem nacionālajiem restorāniem:„LIDO”, „Vērmanītis”, „Staburags”, „Slāvu restorāns”, „Key to Riga” un viduslaiku restorāniem: „Rozengrāls” un „Black balsam”

Objekti Norvēģijā Sadarbībā ar guļbūvju ražotāju „EKLA” eksports uz Buškerud, Telemark, Hedmark un Sandnessjoen.

Sadarbības partneri: arhitekti, dizaineri, interjeristi, kamīnu firmas, guļbūvju un koka māju ražotāji un eksportētāji, dārza interjeristi.

Veic apkalumus privātmājām, mēbeļu apkalumus, izgatavo kamīnlietas, kāpņu margas, karogturētājus, eņģes durvīm, durvju klauvekļus, kaltus gaismekļus, kroņlukturus, svečturus, vējrādītājus, dārza grilus, apkaltas un apgleznotas pūrlādes kā arī kalumi akmenī, stiklā un ar Svarovska kristāliem.

Tiek veikti arī restaurācijas darbi vecām ēkām, pilīm un muižām- vārti, eņģes, rokturi, svečturi, logu apkalumi, kamīnlietas.

Uzņēmums darbojas ar dzīvu uguni, saglabājot meistarības paņēmienus, kas nodrošina lielas iespējas restaurācijā un modernajā dizainā, strādājot kopā ar arhitektiem un dizaineriem.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 284914
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1551858
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vīteri, viesu nams
    Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
    Astroselena, izglītības centrs
    Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
    RD Met, SIA, metālapstrāde
    RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Vānes māja, viesu māja
    Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
    Mītava, atpūtas kuģis
    Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
    Mare, viesnīca
    Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma