SIA „RIKON AC” piedāvās jaunākos "Panasonic" gaisa siltumsūkņu un kondicionieru modeļus

01.03.2017
Rikon AC


Ar jaunākajiem „Panasonic” gaisa siltumsūkņu un kondicionieru modeļiem izstādē „MĀJA I 2017” iepazīstinās uzņēmums SIA „RIKON AC”. Izstādē „ MĀJA I 2017” varēs iepazīties ar SIA „RIKON AC” – „Panasonic” siltumsūkņu un gaisa kondicionieru oficiālo izplatītāju Latvijā un Lietuvā un autorizētā servisa centra Latvijā un Lietuvā – produkciju. Nepalaid garām – 2016./2017. gada „Panasonic NORDIC” gaiss-gaiss siltumsūkņu modeļiem firma nodrošina unikālu 7 gadu garantiju!

turpināt lasīt ...

Panasonic gaiss-ūdens siltumsūkņu praktiskā ekspluatācija

10.10.2012
Andrejs Sipkevičs
Žurnāls Pārvaldnieks+būvēt

Pirms gada publicētais raksts «Gaisa siltumsūknis – optimāla apkures sistēma» (žurnālā «būvēt» #04 (109) 2011) bija veltīts efektīvas apkures sistēmas izvēlei. 

Tika atzīmēts, ka pēdējā laikā Latvijā, tāpat kā visā pasaulē, strauji aug kurināmā cenas. Tas savukārt nozīmē būtisku apkures izdevumu pieaugumu. Tādēļ aizvien vairāk cilvēku izvēlas savās mājās esošās apkures sistēmas nomainīt uz jaunākām, ekonomiskākām. Optimālu apkures sistēmu izvēle ir būtiska arī tiem, kas vēl tikai būvē savas mājas.

 

turpināt lasīt ...

Katrai cibiņai savs vāciņš

20.01.2011
Praktiskais Latvietis

Sākoties bargākām ziemāmun siftumenerģijai kļūstot dārgākai, arvien aktuālākas kļūst tās ekonomijas iespējas, tostarp izvēlēties lētāku apkures veidu. Pašlaik pieprasījumā dominē siltumsūkņi, it īpaši sistēma gaiss — gaiss. Ar R410A freonu aprīkotās iekārtas ir videi draudzīgas,  jo neapdraud tramīgo ozona slāni.

turpināt lasīt ...

Apkures sistēmas ar gaisa siltumsūkņiem

27.11.2010
Andris Ozoliņš
Praktiskais Latvietis
Viss mājai

„Savas mājas (100 m2) apkurei izmantoju malkas katlu ar radiatoriem, kas fiziski man ir jau smagi. Arī regulāra krāsns tīrīšana ir apgrūtinoša. Tāpēc meklēju citu iespēju. Gāze nav pieejama, šķidrās degvielas apkure - dārga, zemes siltumsūknis - vēl dārgāks, un nav platības, kur to ierīkot.

 

Mans dēls dzīvo Norvēģijā nelielā mājā, kuru apsilda ar "Panasonic" gaisa siltumsūkni, ļoti apmierināts. Krāsni gandrīz nelieto. Saka, ka tā pie viņiem ir masveida parādī¬ba - pie katras otrās mājas ir siltumsūknis. Vai pie mums tos arī var izmantot, cik tas izmaksā un vai ir praktiski?" jautā Elita Tukumā.

turpināt lasīt ...
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma