Princis, SIA

Apraksts

Jāšanas sporta kluba "Princis" saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās. Līdzās zirgu audzēšanai saimniecība nodarbojas ar bērnu un jauno jātnieku apmācību, arī uz ponijiem. Katru gadu JSK Princis jātnieki un zirgi uzrāda labus rezultātus nacionāla mēroga sacensībās. Daudzi saimniecībā audzētie zirgi ir nonākuši Latvijas sportistu rokās, un uzrāda ļoti labus rezultātus sacensībās. Specializējamies gan konkūra, gan iejādes zirgu audzēšanā. 

"Princis" SIA piedāvā izjādes ar zirgiem un ponijiem, jāšanas apmācību, kā arī zirgu tirdzniecību un zirgu pansiju.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 40775
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 228197
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Magnus Hotel, viesnīca
    Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
    Sveba-Dahlen, OÜ
    Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Lobes krogs, viesu nams
    Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
    Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
    Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma